Pokaż wyniki od 1 do 20 z 92

Wątek: Dlaczego kangurek jest jedynym słusznym wiązaniem?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no pod nogami wlasnie nie chce a po nogach jakos dziwnie
    cholera, po co krótka chuste sprzedałam

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    no pod nogami wlasnie nie chce a po nogach jakos dziwnie
    cholera, po co krótka chuste sprzedałam
    żebyśmy my miały się na czym uczyć kangurka ale kurcze nie chce wyjść ;/ chyba dzieć za bardzo się wierci, a ja jakoś źle dociągam...
    Zu - czerwiec 2009

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jubu Zobacz posta
    żebyśmy my miały się na czym uczyć kangurka ale kurcze nie chce wyjść ;/ chyba dzieć za bardzo się wierci, a ja jakoś źle dociągam...
    no właśnie na za długiej chuście trudniej się w ogóle wiąże kangurka, bo jest cięższa, majta się po ziemi i trudniej się robi te zawinięcia na ramionach.
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

ja tylko z długiej wiążę. ale ja lubię długie ogony jak za długie, to sobie rozkładam chustę za węzłem pod pupą i przekładam do tyłu pod nogami, tworząc coś na kształt fartuszka czy coś. no to po prostu trzeba zobaczyć.
    Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    http://kulinarneperwersje.blogspot.com
    W Poznaniu też nosimy

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i_n_a Zobacz posta
    ja tylko z długiej wiążę. ale ja lubię długie ogony jak za długie, to sobie rozkładam chustę za węzłem pod pupą i przekładam do tyłu pod nogami, tworząc coś na kształt fartuszka czy coś. no to po prostu trzeba zobaczyć.

a możesz wkleić takie zdjęcie "fartuszka"? Rodzę już wkrótce, kangurek do mnie baaardzo przemawia, ale mam tylko długie chusty i jak ćwiczę to wiązanie, to nadmiar materiału na końcu mnie trochę irytuje
    Z góry dziękuję
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka

Domyślnie

chciałam jeszcze zapytac o rączki. opadają nam tak luzno na dól w kangurku, tak ma byc ?mam wrażenie, ze przez to malutka tak trochę opiera się na główce o mnie.

Chusteryczka

Domyślnie

kto mi powie co z rączkami plisss

bo w kieszonce to malutka ma tak wyżej rączki, tak się opiera o mnie na przedramionkach, może to zle?

Uprawnienia umieszczania postów