Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: "Wrzuć dziecko w chustę i zajmij się swoimi sprawami"

Mieszany widok

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Komp to jak karmię. Jak karmię to też sobie książkę czytam
    Młodszy chuścioch to po domu noszony jak płacze i nie mogę go inaczej uspokoić. Tak to tylko na spacerze. Starszy na plecach jak pranie wieszam, gotuję obiad, myję naczynia. Chusta=ruch.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustomanka Awatar vatanaya
    Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

u mnie tez chusta = spacer.
    ale wczoraj (trwa biały tydzien po Majki przyjeciu) moja coreczka byla przekochana, spedzila 40 min w kosciele w chuscie z rozancem w raczce , bawiac sie nim, robiac mi akuku i ludziom wokolo. bylam taka dumna i spokojna ach....
    ale i tak lekko sie bujalam podczas mszy a i o spoczeciu w lawce mowy byc nie moglo!

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

A ja myślałam, że tylko moja tak ma, czyli włożyłaś mnie w chustę, to teraz pokaż jak świat wygląda
    Już nie mogę się doczekać, kiedy na plecy powędruje. Może wtedy więcej uda mi się zrobić chociaż w domu...
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie

Moja L. jak się uspokoić nie potrafi to na plecy Ją A ja przed kompem siedzę i się bujam w tył i przód. Szkoda tylko że przy maszynie się tak nie da hihi.

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania Zobacz posta
    A ja myślałam, że tylko moja tak ma, czyli włożyłaś mnie w chustę, to teraz pokaż jak świat wygląda
    Już nie mogę się doczekać, kiedy na plecy powędruje. Może wtedy więcej uda mi się zrobić chociaż w domu...
    Ania, wrzucaj Lilke na plecy, moja mała kiest kilka dni starsza a nosimy sie na plecach od miesiaca polecam!
    co to chusty w ruchu, to tez zazwyczaj zawiazuje jak sie ruszamy, myje gary, wieszam praniw etc. choc jak zasnie w kieszonce to nawet na kompie moge posiedziec bez problemu.pisze dobrym rozwazaniem jest cheila karmienia, jak dziewczyny pisały. np. teraz karmi e i pisze co widac
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    Ania, wrzucaj Lilke na plecy, moja mała kiest kilka dni starsza a nosimy sie na plecach od miesiaca polecam!
    co to chusty w ruchu, to tez zazwyczaj zawiazuje jak sie ruszamy, myje gary, wieszam praniw etc. choc jak zasnie w kieszonce to nawet na kompie moge posiedziec bez problemu.pisze dobrym rozwazaniem jest cheila karmienia, jak dziewczyny pisały. np. teraz karmi e i pisze co widac
    peluche, tylko nasza Lila to wcześniak i tak po prawdzie to trzeba jej odjąć 2 miechy... Jak to mówi moja mama taki "szczypiorek" z niej jeszcze jest - dopiero do rozmiaru 56/62 dobija...
    Ostatnio edytowane przez ania ; 18-05-2010 o 13:41
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziunka Zobacz posta
    Ja to mam gorszy problem - bujam się nawet bez dziecka w chuście
    Cytat Zamieszczone przez buggins Zobacz posta
    byl gdzies watek w temacie

to ten wątek

http://www.chusty.info/forum/showthr...bujam+si%C4%99

Chustomanka Awatar dziunka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buggins Zobacz posta
    byl gdzies watek w temacie
    nie ty jedna sie bujasz, to chyba odruch bezwarunkowy sie robi przy noszeniu a probowalas dociagac sobie recznik zawiniety na wlosach po myciu? ja sie przedwczoraj na tym zlapalam. bo ze dociagam wszystko co na sobie wiaze to norma
    Hahahhaha, zaraz pęknę O jeny - tylko nie mów że to mnie czeka :O hihi

Ewadbr dzięki
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Ha, ja też myślałam, że tylko nasz Młodzieniec tak ma! W domu w ogóle chusty sobie nie życzy, chyba że robię coś wybitnie energicznego i absorbującego, np. odkurzanie A tak, to tylko łazić i łazić. Nawet w sklepie nie mogę się na dłuższą chwilę zatrzymać, np. żeby ciuchy porządnie obejrzeć :> o staniu do kasy nie wspominając Ale i tak się cieszę, że nie muszę wózka taszczyć
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Uprawnienia umieszczania postów