Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Japan z lnem jako druga chusta?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Vivid
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie Japan z lnem jako druga chusta?

Mam mały dylemat. Szukam drugiej chusty (ach, to forum) i mam trochę wątpliwości, dlatego proszę o pomoc.
    Chusta potrzebna dla 16 miesięcznego chuścioszka, już teraz ważącego ponad 10 kilo. Mam tkanego pasiaka Nati, teraz zastanawiam się nad Japan z lnem - czy myślicie, że to dobry wybór, czy raczej proponujecie coś innego?
    I proszę też o kilka uwag o wyższości chust z domieszkami nad zwykłymi pasiakami - czy różnica w noszeniu jest bardzo odczuwalna? Nie miałam nigdy okazji zamotać się w taką chustę - liczyłam na spotkanie KK w tym tygodniu, ale Mała chora i w dodatku woda Bielsko zalała
    Będę wdzięczna za wszystkie uwagi.
    Kasia

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

niedawno zakupilam japana od roni - pokochalam miloscia bezgraniczną - szczegolnmie za nosnosc, miekkosc i samowiazalnosc. Od tamtej pory glownie w niej nosze i stala się jako jedyna totalnie niesprzedawalna. Polecam w 100%

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

super wybor, fajnie nosi (moja jakies 13 kilo w tej chwili) - tylko musisz pamietac, ze jak to len - sie gniecie. mnie to akurat nie przeszkadza, ale jak ktos jakims wielkim esteta chustowym jest...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

miałam, fajna chusta
    dobrze nosi i fajnie się dociąga

Chustofanka

Domyślnie

Japan jest grubszy i gęściej tkany od pasiaczka. Nosi i mota się rewelacyjnie.

Chustonoszka Awatar Vivid
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Bardzo dziękuję za rady. Zdecydowałam się na Japanka. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
    Ale druga część mojego pytania pozostaje otwarta, czyli jeśli macie jakieś uwagi nt. różnicy między zwykłym pasiakiem a domieszkami (często o wieeeele droższymi), to chętnie poczytam.

Uprawnienia umieszczania postów