Pokaż wyniki od 1 do 20 z 166

Wątek: Wielkie rozczarownie- czyli o tym jak Didek nie szanuje klientów - Indio Kobalt-Rouge - jednak przyjmą

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

naprawde wierzycie w to ze didek sobie odkłada wadliwe chusty i wysyła je do Polski?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    naprawde wierzycie w to ze didek sobie odkłada wadliwe chusty i wysyła je do Polski?
    a ja mysle ze jak je pakuja do Polski to specjalnie siedza i kłuja je widelcem... jak pani w kiosku szpilka gumki

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania Zobacz posta
    a ja mysle ze jak je pakuja do Polski to specjalnie siedza i kłuja je widelcem... jak pani w kiosku szpilka gumki
    ania, tylko juz prosze bez aluzji do gumek. A zreszta trzeba by panie w kiosku uswiadomic,ze nie musza sie juz tak trudzic, bo i tak gumki maja megpory

a w ogole, to wszystko przez Unie Europejska!!!!Skonczył sie stary ,dobry GERMANSKI didek, a zaczal ot po prostu ogolnoeuropejski

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    nie wiem, ale wystarczy kupic jakikolwiek inny produkt u nas a w Niemczech (ten sam niby) i widac roznice. Oczywiscie mozecie sie z tym nie zgadzac.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    nie wiem, ale wystarczy kupic jakikolwiek inny produkt u nas a w Niemczech (ten sam niby) i widac roznice. Oczywiscie mozecie sie z tym nie zgadzac.
    No ale nie wiem czy chusty tkane na różny rynek sie różnią, bo jak ma taki np. Didek oszacowac ile chust zejdzie w PL, a ile w USA?
    Ja wiem, że fabryki produkujace chemię gospodarczą tak robią, ale wynika to głównie z tego że sa różne normy, przepisy prawne dotyczące produktów na różnych rynkach np. proszki na rynek niemiecki muszą spełniać inne normy niż te produkowane na Rosję (wiem, bo moja firma obsługuje taka wielką fabrykę produkującą chemię)

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów