Pokaż wyniki od 1 do 20 z 166

Wątek: Wielkie rozczarownie- czyli o tym jak Didek nie szanuje klientów - Indio Kobalt-Rouge - jednak przyjmą

Mieszany widok

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

anntento-raczej skoro w innych dziur nie ma, to producent ma prawo podejrzewać, że przy zwykłym użytkowaniu nic takiego nie msa miejsca. Poza tym oni to już przetestowali i wiedzą, że po praniu się naprawia.
    A z Indio trzeba uważać i tyle. Ja sobie prześwit zmajstrowałam w swoim GRUBYM jedwabnym Indio. Po praniu śladu nie było.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petisu Zobacz posta
    anntento-raczej skoro w innych dziur nie ma, to producent ma prawo podejrzewać, że przy zwykłym użytkowaniu nic takiego nie msa miejsca. Poza tym oni to już przetestowali i wiedzą, że po praniu się naprawia.
    A z Indio trzeba uważać i tyle. Ja sobie prześwit zmajstrowałam w swoim GRUBYM jedwabnym Indio. Po praniu śladu nie było.
    skoro wiedza o takiej sytuacji powinni zamieszczac inf przy produkcie to jest fair play, a jesli tego nie robia reklamacje powinni uznac!
    Albo prac przed wypuszczeniem, lub dawac proszek gratis
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Pranie przed wypuszczeniem niczego nie zmieni, chyba nie zrozumiałaś. Prześwity się tworzą w użytkowaniu nie od tego, ze chusta leży.
    Obawiam się, że gdyby takie info umieszczali, to by się spod maili z pytaniami i zdjęciami nie wygrzebali. Takie spekulacje.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

dziewczyny, relaks.
    Nati któres wełniane tez sie rozchodziły. i natalia na forum pisała co robić, jak pierwsze uwagi się pojawiły nt. temat. a nie dołączyła tez info do produktu. ani proszku do prania
    więc to nie tylko didek tak postępuje.
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

Ale to producent TEORETYCZNIE powinien o to dbac, wiec czy beda zakopani mailami to mnie jako klienta nie obchodzi,
    mnie jako klienta obchodzi, jakosc i rzetelna informacja o produkcie.
    wlasnie ale chusta nie ma lezec tylko byc uzywana i sadze ze jesli za kazdym razem przy uzyciu "przeswit" sie pojawia to predzej czy pozniej wplyw bedzie mialo na uzytkowanie nawet jesli znika w praniu.
    I jesli "przeswit" to standard przy tym modelu od jakiegos czasu powinni zamiescic informacje. koniec
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar Anntenka
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petisu Zobacz posta

no i tutaj mamy dwie strony medalu
    bo producent ma prawo podejrzewać że przy zwykłym użytkowaniu nic się złego nie dzieje
    i wtedy reklamacji nie uzna bo pewnie sobie klient palucha wsadził w jakiś konkretny sposób i mechanicznie sam sobie uszkodził chustę
    ale
    klient ma też prawo podejrzewać że, jak każdemu, wypadki producentom przy produkcji też się mogą zdarzać
    i dany egzemplarz akurat się im "zwypadkował" przy produkcji
    i dlatego przy wsadzeniu palucha mocniej w chustę, chusta się rozjechała
    i po to też jest taki instrument jak reklamacja
    "nie chcę chusty która przy mocniejszym naciągnięciu sięrozłazi"
    co innego gdyby producent umieściłtakie info przy produkcie
    "może się rozłazić ale nic to! upierz i powinno wrócić do stanu wyjściowego. a jak nie wróci to wtedy odsyłaj do reklamacji"
    a przy tym indio chyba takiej notatki nie było
    szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
    TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy

Najgorzej jak się coś komuś wydaje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów