No nie informują. Tyle, ze znów powtarzam-to nie ejst wada chusty, to defekt kosmetyczny, odwracalny. Jak zagniecenia. Nie wpływa na bezpieczeństwo noszenia.
No nie informują. Tyle, ze znów powtarzam-to nie ejst wada chusty, to defekt kosmetyczny, odwracalny. Jak zagniecenia. Nie wpływa na bezpieczeństwo noszenia.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
niby tak ale kurcze ktoś dał sporo kaski by NOSIĆ w ładnej chuście a du duuuupa bo jak takie cuś wychodzi to chusta wygląda szmatowato
ja mam jedno indio bawełniane i chyba nie pierwszej świezosci i moze dlatego nic mu nie jest ....
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Właśnie natknęłam się na wątek. Chusta była u mnie kupowana, zgłosiłam reklamacje, czekałyśmy na odpowiedź chyba z dwa tygodnie. Nie będę zbyt dużo pisać, bo ja zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzę. W każdym razie dziś przyszła odpowiedź, że to nie podlega reklamacji (powody jak pisała MamUsza). Jak do tej pory można powiedzieć, że połowa zgłaszanych reklamacji była zakończona poztywnie - jednak nie wszystkie. Nie było ich dużo, ale kilka było. Ta jednak reklamacja została odrzucona. Jest to uszkodzenie mechaniczne a uszkodzenia mechaniczne w żadnej branży nie podlega reklamacji. Uszkodzenie mechaniczne nie wynika z błędów tkackich. Sprawa gekonów była taka, że tam źle były dobrane parametry kurczliwości poszczególnych włókien. Dostałam informację, że cała partia chust, która trafiła do Polski wróciła do nich z powrotem. Tu nie było tego błędu. Ja wiem, że MamUsza nie zrobiła tego celowo. Jednak uszkodzenie to nie powstało pod wpływem noszenia, chusta nadal jest bezpieczna do noszenia. poprzesuwały się nitki wątku i osnowy względem siebie, zbiły się w jedno miejsce.
Uwierz mi, że mają, a wine uznają żeby sie larum nie podniosło...
no w tym wypadku to chyba ameryka nie została odkrytajak w każdej innej branży wysoka cena nie zawsze idzie w parze z wysoką jakością
haha- to też już byłotak, wszyscy dla KOGOŚ PRACUJEMY
z kimś trzymamy i coś z tego mamy....
![]()
Zanim zakupiłam indio to dużo poczytałam na ich temat. Kilka razy natrafiłam na info, że to delikatna chusta i "lubi" się zaciągać. Dziewczyny też pisały o tym, że łatwo te zaciągnięcia naprawić.
Mam stendhala i tam dla odmiany są takie zgrubienia i prześwity. Wygląda to tak jakby czarnych nitek brakowało. Nie wiem czy tak mają lniane chusty. W każdym razie nie ma to wpływu na jakość noszenia.
Może poproś kogoś, kto wie jak można to naprawić, o pomoc.
Googtle translator bywa do bani. Chodziło o chustę GRUBSZĄ, a nie wyższej jakości.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.