Pokaż wyniki od 1 do 20 z 166

Wątek: Wielkie rozczarownie- czyli o tym jak Didek nie szanuje klientów - Indio Kobalt-Rouge - jednak przyjmą

Mieszany widok

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

No nie informują. Tyle, ze znów powtarzam-to nie ejst wada chusty, to defekt kosmetyczny, odwracalny. Jak zagniecenia. Nie wpływa na bezpieczeństwo noszenia.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

niby tak ale kurcze ktoś dał sporo kaski by NOSIĆ w ładnej chuście a du duuuupa bo jak takie cuś wychodzi to chusta wygląda szmatowato
    ja mam jedno indio bawełniane i chyba nie pierwszej świezosci i moze dlatego nic mu nie jest ....
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Właśnie natknęłam się na wątek. Chusta była u mnie kupowana, zgłosiłam reklamacje, czekałyśmy na odpowiedź chyba z dwa tygodnie. Nie będę zbyt dużo pisać, bo ja zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzę. W każdym razie dziś przyszła odpowiedź, że to nie podlega reklamacji (powody jak pisała MamUsza). Jak do tej pory można powiedzieć, że połowa zgłaszanych reklamacji była zakończona poztywnie - jednak nie wszystkie. Nie było ich dużo, ale kilka było. Ta jednak reklamacja została odrzucona. Jest to uszkodzenie mechaniczne a uszkodzenia mechaniczne w żadnej branży nie podlega reklamacji. Uszkodzenie mechaniczne nie wynika z błędów tkackich. Sprawa gekonów była taka, że tam źle były dobrane parametry kurczliwości poszczególnych włókien. Dostałam informację, że cała partia chust, która trafiła do Polski wróciła do nich z powrotem. Tu nie było tego błędu. Ja wiem, że MamUsza nie zrobiła tego celowo. Jednak uszkodzenie to nie powstało pod wpływem noszenia, chusta nadal jest bezpieczna do noszenia. poprzesuwały się nitki wątku i osnowy względem siebie, zbiły się w jedno miejsce.
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamUsza Zobacz posta
    dokładnie!

powinien didek zmienić profil - chusy nie na co dzień - lecz od święta - idelane do oglądania.
    Nie rozumiem, ceny winduje a jakość leci na łeb, na szyję.
    Dlaczego inne firmy nie maja takich wpadek, a jeśli juz to czemu uznaja własną winę?
    Uwierz mi, że mają, a wine uznają żeby sie larum nie podniosło...

Cytat Zamieszczone przez sylvana Zobacz posta
    Jak dla mnie do oglądania są obrazy, a chusta ma służyć czemuś zupełnie innemu. Jak widać nie zawsze wszystko co kosztuje, jest dobre
    no w tym wypadku to chyba ameryka nie została odkryta jak w każdej innej branży wysoka cena nie zawsze idzie w parze z wysoką jakością

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    ejze! a Ty co: pracujesz dla nich? poza tym co to - cenzura? czemuz to Mamusza nie mialaby sie wyzalac na forum na ten temat?? )

no ja nie wiem, czy to po praniu sie zchodzi czy nie, ale ja uwazam, ze to nie tego... ja bym takiej chusty nie chciala. Przytulam Basiu
    haha- to też już było tak, wszyscy dla KOGOŚ PRACUJEMY z kimś trzymamy i coś z tego mamy....

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Zanim zakupiłam indio to dużo poczytałam na ich temat. Kilka razy natrafiłam na info, że to delikatna chusta i "lubi" się zaciągać. Dziewczyny też pisały o tym, że łatwo te zaciągnięcia naprawić.

Mam stendhala i tam dla odmiany są takie zgrubienia i prześwity. Wygląda to tak jakby czarnych nitek brakowało. Nie wiem czy tak mają lniane chusty. W każdym razie nie ma to wpływu na jakość noszenia.

Może poproś kogoś, kto wie jak można to naprawić, o pomoc.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta

Mam stendhala i tam dla odmiany są takie zgrubienia i prześwity. Wygląda to tak jakby czarnych nitek brakowało. Nie wiem czy tak mają lniane chusty. W każdym razie nie ma to wpływu na jakość noszenia.
    O kurcze, a Achat nie miał tak

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Googtle translator bywa do bani. Chodziło o chustę GRUBSZĄ, a nie wyższej jakości.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów