Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 166

Wątek: Wielkie rozczarownie- czyli o tym jak Didek nie szanuje klientów - Indio Kobalt-Rouge - jednak przyjmą

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petisu Zobacz posta
    Dokładnie, chustę zwraca się do sprzedawcy i on załatwia resztę.
    Chociaż to co pokazujesz faktycznie wadą nie jest i w cienkich Indio się zdaża. Z mojego doświadczenia wynika, że znika po praniu.

Również wszystkie moje reklamacje zawsze były uznawane. (nawet jeśli wymiana na nową chustę trochę trwała)
    rany, to jakiej "cienkosci" oni teraz robia te indio????

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania Zobacz posta
    rany, to jakiej "cienkosci" oni teraz robia te indio????
    na firanki w końcu ile można mieć bieżników, ręczników i zasłonek

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Domyślnie

Ja bym tez zwrocila taka chuste,nie moge byc taka wady przy uzytkowaniu
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Nie uznają tej reklamacji. Przynajmniej tak sądzę. Zaciągnięcia, to poprostu zaciągnięcia i trudno, żeby producent za nie odpowiadał, a takie "prześwity" się często zdażają w Indio z domieszkami (nici się różnie rozciągają i dużo łatwiej to zrobić) i znikają po praniu. Wypierz, bo to sposób naprawy nr 1 i dopiero jeśli wtedy nie zniknie to pisz do Didymosa z kolejnymi zdjęciami.
    Od dawna Indio są cienkie, od dawna.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

Nie uznają tej reklamacji[...]a takie "prześwity" się często zdażają w Indio z domieszkami (nici się różnie rozciągają i dużo łatwiej to zrobić) i znikają po praniu. Wypierz, bo to sposób naprawy nr 1 i dopiero jeśli wtedy nie zniknie to pisz do Didymosa z kolejnymi zdjęciami.
    Od dawna Indio są cienkie, od dawna.
    a w jaki sposob producent informuje o takich cechach chusty (nietypowych jednak dla np. niezorientowanej kupujacej) klienta ? Bo moim zdaniem jesli nie jest napisane wyraźnie ze tak się robi i to nie podlega reklamacji to nie ma co sie szczypac tylko trzeba walczyc , bo jednak w innych chustach tak sie nie robi. Inaczej naprawde chusta za szybkę i co niedziele mozesz sobie na nia pospogladac, byle nie dlugo bo jeszcze cos sie stanie - absurd !
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

dokładnie!

powinien didek zmienić profil - chusy nie na co dzień - lecz od święta - idelane do oglądania.
    Nie rozumiem, ceny winduje a jakość leci na łeb, na szyję.
    Dlaczego inne firmy nie maja takich wpadek, a jeśli juz to czemu uznaja własną winę?
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jak dla mnie do oglądania są obrazy, a chusta ma służyć czemuś zupełnie innemu. Jak widać nie zawsze wszystko co kosztuje, jest dobre

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

No nie informują. Tyle, ze znów powtarzam-to nie ejst wada chusty, to defekt kosmetyczny, odwracalny. Jak zagniecenia. Nie wpływa na bezpieczeństwo noszenia.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lola_22 Zobacz posta
    a w jaki sposob producent informuje o takich cechach chusty (nietypowych jednak dla np. niezorientowanej kupujacej) klienta ? Bo moim zdaniem jesli nie jest napisane wyraźnie ze tak się robi i to nie podlega reklamacji to nie ma co sie szczypac tylko trzeba walczyc , bo jednak w innych chustach tak sie nie robi. Inaczej naprawde chusta za szybkę i co niedziele mozesz sobie na nia pospogladac, byle nie dlugo bo jeszcze cos sie stanie - absurd !
    w sumie to ostatnio,pamietacie, chyba przy indio royal albo viola?była pierwsza edycja i druga. I sam didek napisał,ze ,w tłumaczeniu przez translatora google w drugiej edycji "jest wiecej jakosci w jakości".....

jednak rynek chustowy, czy raczej didymosowy podaza za ogolnoswiatowym trendem,powiedziawszy ladnie-obnizania jakosci z powodu ciecia kosztów....

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Powtarzam. To naprawdę nie ejst wada chusty. Jesli ktoś nie lubi takich niespodzianek, to powinien się niestety trzymać z dala od Indio, to wypadkowy wzór.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Powtarzam. To naprawdę nie ejst wada chusty. Jesli ktoś nie lubi takich niespodzianek, to powinien się niestety trzymać z dala od Indio, to wypadkowy wzór.
    ale dawniej takie rzeczy (rozlezienia) sie nie zdazały

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Zdażały. Czytałam wielokrotnie takie wątki na TBW. (ostatni, który pamiętam dotyczył zinka z wełną)

Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Nigdy wcześniej India nie macałam - to było moje pierwsze.
    Po tych wszystkich Ohach i ahah nie wiedziałam że wzór jest felerny ,a przy zdjęciu kobalta nie było żadnych info na ten temat!
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamUsza Zobacz posta
    Nigdy wcześniej India nie macałam - to było moje pierwsze.
    Po tych wszystkich Ohach i ahah nie wiedziałam że wzór jest felerny ,a przy zdjęciu kobalta nie było żadnych info na ten temat!
    ja mysle ze nie tyle wzor (bo ja zlego slowa o indio powiedziec nie moge a mialam ich bogwieile) co konkretny model (a i wsrod jednego modelu zalezy to chyba od konkretnej partii ktora wyszla z tkalni)

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

no fajnie tez mam takiego..i tez prześwity się porobiły...ale po praniu znikły.....
    to chyba będzie chusta "extra wyjściówka" bo na odzień będę się bała ze się pozaciąga...
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja mam obecnie tego felernego lodena i rozejście się nie powiększa ani mi nie przeszkadza był już raz prany ale nie przeze mnie, zobaczę czy pranie coś zmieni ale nie mam parcia

natomiast miałam tez czarne gekony i one się potwornie rozlazły :/ każdy duży gekon był w dziurach i po noszeniu dziury się powiększały a po praniu i prasowaniu było bez zmian :/ w końcu odesłałam, bo bałam się, ze się zrobią jeszcze większe i nie będę mogła nosić. Didek przyjął odrazu tą reklamację.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jedziemy tak po Didku to ja pojade po Ellevillu
    Nie wkurza Was to ze miesiac temu wyszły chusty, a nasze utknęły w urzedzie celnym bo ellevill nie moze dosłać jakiegos certyfikatu?
    ja juz trace cierpliwosc i jestem pewna za to pierwsza i ostatnia zara kupiona nowa jako zamowienie od ellevilla...

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.
    ech smutne ale sie zgadzam-zaczyna być z chustami to co z wszystkimi innymi rzeczami produkowanymi tam ze niby to samo ale to co dostaje konsument na zachodze a to codostajemy my w molsce -niestety niejest sobie ruwne....smutne to
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Sprzedawczyni wysyłała meila ze zdjęciem do Didka- oni odpisali że to nie podlega reklamacji. Więc wolę ostrzec Was przed takimi zakupami.
    Nikogo prócz producena tu nie oczerniam.
    Myślicie że powinnam sprzedającą poprosić o przesłanie jednak do Didka tej chusty?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów