Ja bym tez zwrocila taka chuste,nie moge byc taka wady przy uzytkowaniu
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
Nie uznają tej reklamacji. Przynajmniej tak sądzę. Zaciągnięcia, to poprostu zaciągnięcia i trudno, żeby producent za nie odpowiadał, a takie "prześwity" się często zdażają w Indio z domieszkami (nici się różnie rozciągają i dużo łatwiej to zrobić) i znikają po praniu. Wypierz, bo to sposób naprawy nr 1 i dopiero jeśli wtedy nie zniknie to pisz do Didymosa z kolejnymi zdjęciami.
Od dawna Indio są cienkie, od dawna.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
a w jaki sposob producent informuje o takich cechach chusty (nietypowych jednak dla np. niezorientowanej kupujacej) klienta ? Bo moim zdaniem jesli nie jest napisane wyraźnie ze tak się robi i to nie podlega reklamacji to nie ma co sie szczypac tylko trzeba walczyc , bo jednak w innych chustach tak sie nie robi. Inaczej naprawde chusta za szybkę i co niedziele mozesz sobie na nia pospogladac, byle nie dlugo bo jeszcze cos sie stanie - absurd !
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
dokładnie!
powinien didek zmienić profil - chusy nie na co dzień - lecz od święta - idelane do oglądania.
Nie rozumiem, ceny winduje a jakość leci na łeb, na szyję.
Dlaczego inne firmy nie maja takich wpadek, a jeśli juz to czemu uznaja własną winę?
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Jak dla mnie do oglądania są obrazy, a chusta ma służyć czemuś zupełnie innemu. Jak widać nie zawsze wszystko co kosztuje, jest dobre
No nie informują. Tyle, ze znów powtarzam-to nie ejst wada chusty, to defekt kosmetyczny, odwracalny. Jak zagniecenia. Nie wpływa na bezpieczeństwo noszenia.
w sumie to ostatnio,pamietacie, chyba przy indio royal albo viola?była pierwsza edycja i druga. I sam didek napisał,ze ,w tłumaczeniu przez translatora google w drugiej edycji "jest wiecej jakosci w jakości".....
jednak rynek chustowy, czy raczej didymosowy podaza za ogolnoswiatowym trendem,powiedziawszy ladnie-obnizania jakosci z powodu ciecia kosztów....
Powtarzam. To naprawdę nie ejst wada chusty. Jesli ktoś nie lubi takich niespodzianek, to powinien się niestety trzymać z dala od Indio, to wypadkowy wzór.
Zdażały. Czytałam wielokrotnie takie wątki na TBW. (ostatni, który pamiętam dotyczył zinka z wełną)
Nigdy wcześniej India nie macałam - to było moje pierwsze.
Po tych wszystkich Ohach i ahah nie wiedziałam że wzór jest felerny ,a przy zdjęciu kobalta nie było żadnych info na ten temat!
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
no fajnie tez mam takiego..i tez prześwity się porobiły...ale po praniu znikły.....
to chyba będzie chusta "extra wyjściówka" bo na odzień będę się bała ze się pozaciąga...
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
ja mam obecnie tego felernego lodena i rozejście się nie powiększa ani mi nie przeszkadzabył już raz prany ale nie przeze mnie, zobaczę czy pranie coś zmieni ale nie mam parcia
natomiast miałam tez czarne gekony i one się potwornie rozlazły :/ każdy duży gekon był w dziurach i po noszeniu dziury się powiększały a po praniu i prasowaniu było bez zmian :/ w końcu odesłałam, bo bałam się, ze się zrobią jeszcze większe i nie będę mogła nosić. Didek przyjął odrazu tą reklamację.
do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Sprzedawczyni wysyłała meila ze zdjęciem do Didka- oni odpisali że to nie podlega reklamacji. Więc wolę ostrzec Was przed takimi zakupami.
Nikogo prócz producena tu nie oczerniam.
Myślicie że powinnam sprzedającą poprosić o przesłanie jednak do Didka tej chusty?