dobrze, dziewczyny, to ustalmy termin. peluche i mnie, jak widzę, jest to raczej obojętne kiedy, reszta niech określi czas dla siebie idealnymoze pw? pozdrawiam
![]()
dobrze, dziewczyny, to ustalmy termin. peluche i mnie, jak widzę, jest to raczej obojętne kiedy, reszta niech określi czas dla siebie idealnymoze pw? pozdrawiam
![]()
ja wolę napisać tu, a ewentualnie ostateczny termin rozesłać do zainteresowanych na pw. Proponuje sobotnie przedpołudnie/poludnie. ok 12. Miejsce- mieszkanie peluche(jeśli nie wycofała oferty) Pasuje?
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
zgłaszam sie jako pierwsza, że pasuje, jak najbardziej![]()
pasuje pisze do Was wszystkich tu zainteresowanych pw
edit: zapomniałam sprecyzować, chodzi o dzien jutrzejszy - SOBOTA, u mnie, ZAPRASZAM!![]()
Ostatnio edytowane przez peluche ; 21-05-2010 o 15:20 Powód: sobota
K. 2009M. 2012
Jak by któraś z was miała gatki wełniane to weźcie proszębo bym chciała zobaczyć jak one powinny wyglądać
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
No i już wyedukowaneDzięki dziewczyny, było super. Choć nie wszystkie dotarły, co?
![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
te, a może powinni nas przenieść z pieluchowego do wątków poznańskich, bo taka troche prywate tu uządzamy?dzieki i tak , dziewczyny było super, polecam się na przyszłośc, a jutro jadą nowe chusty do mnie, znaczy niemąż przyjeżdza, ale grunt, że z chustami
![]()
K. 2009M. 2012