1) pogoda jest koszmarna i wszystko wyprane wczoraj ciągle schnie
2) właśnie wyłączyli u nas wodę na dwa do trzech dni
poproszę o grupę wsparcia...![]()
1) pogoda jest koszmarna i wszystko wyprane wczoraj ciągle schnie
2) właśnie wyłączyli u nas wodę na dwa do trzech dni
poproszę o grupę wsparcia...![]()
Pisałam to już wielokrotnie i nadal pisać będę: kocham moją suszarkę. Zafundowałam sobie zanim Starsza się urodziła i to był strzał w 10. Zupełnie nie wiem jak miałabym ogarnąć 3 prania dziennie bez niej...
U mnie to samo pranie schnie 2-3 dni nie mówiąc już np. o formowankach bambusowych które schną 3- 4 dnidzisiaj uratował mnie Tata bo przywiózł mi taki grzejnik elektryczny i na tym suszę
za dwie godziny formowanki wyschły
![]()
Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
Kosmetyki Mariza
dzisiaj wilgoć mnie pokonała, tośka była w jednorazówkach.
jutro ambitnie zamierzam włożyć jej flanelowe kwadratowe (chociaż przewijanie będzie trwało kwadrans dłużej) i zacznę w końcu pilnować wysadzania.
pogoda mnie motywuje![]()
2007, 2009, 2016
Ten deszcz powoli zabija.
Część pieluch mi wyschla ale do wieczora znów będzie cienko;/
![]()
Przypomniało mi się, jak w czasach szkolnych suszyłam gacie w piekarniku.
A tak poważnie to muszę chyba polecieć do elektromarkietu po jakiś grzejnik, bo mnie szlag trafi. W domu mam wilgotność chyba z 90%, nawet pampek zostawiony samopas wsysnął wilgoć z powietrza i spuchł(to miał być dowód dla M. że nie przesadzam). Mam wrażenie że wszystko mi się klei od tej wilgoci, siadam na kanapie i czuje mokro pod tyłkiem, bosą stopą na panelach nie stanę bo też wilgotne, już mam wrażenie że mi mózg pleśnieje od tej wilgoci. To chyba jakaś choroba jest... O pieluchach nie wspomnę nawet... Apokalipsa...
![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Też kocham moją suszarkę i męża że dał się do zakupu przekonać
mój mąż chciał mieć pralkosuszarkę. to ja mu ją z głowy wybiłam
do dziś mi to wypomina (zwłaszcza kiedy rozwieszamy pranie nocą)
2007, 2009, 2016
Ja też nie wyrabiam z praniem i suszeniem. Ale wczoraj dostałam na urodziny suszarkę bębnową, więc jestem szczęśliwaFormowanki bawełniane, bambusowe, tetrę, ręczniczki i wkładki bambusowe wrzucam i wyjmuję suche
Ale kieszonek pulowych to chyba nie można w bębnie suszyć?
Fajny prezentJa też jestem szczęśliwą posiadaczką takiej suszarki. Przy dwójce małych dzieci nie dałabym sobie rady z wielo... a tak, to połowa roboty odchodzi - od razu chowam suche pranie
No i przy takiej ilości prania nie nadążałaby u nas pralko-suszarka. Prawie codziennie robimy od 2 do 5 prań i suszeń, więc obydwa sprzęty pracują równocześnie.
Kieszonki pulowe można suszyć - najczęściej w programie delikatnym. Zerknij na metki.
Ostatnio edytowane przez araszara ; 23-05-2010 o 11:16 Powód: literówka
Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013
* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka
lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć