Gratuluję i zazdroszczę. Mój M do chusty nie chce się przekonać![]()
zdjęcie w telefonie jest tylko kabelka nie mogę znaleźć![]()
Gratuluję, mój kompletnie nie chustowy i nawet paskud się z tym nie kryje.
Pocieszające jest jednak to, że coraz większa liczba tatusiów chce się motać-wczoraj na spotkaniu KK dzielnie ćwiczyło 3. Tą drogą pozdrawiam ich serdecznie!
no to gratulacje, coraz więcej słyszę ozachustowanych tatusiach, a mój niemąż jakos nie bardzo, bo to pokomplikowane jest to 5 metrów szmaty. czas zainwestować w nosidło. czekamy na foty![]()
K. 2009M. 2012
Gratuluję. Mój na początku się bał, a jak nabrał odwagi to ja się bałam ze uszkodzi młodziaka. Starszego pozwalałam mu wiązać bez problemu, ale Marka się bałam mu mu dać, bo on taki niezdarny czasami![]()
A i ostatnio też nam sie zdarzyło wyjść razem w chustach do małego sklepu, a kilka dni później do Portu Łódź od LM do Ikei, czyli cały portja w chuście on ze starszym w MT. Oczywiście wzbudzaliśmy zainteresowanie, ale jak byśmy mieli się z wózkiem przeciskać to wolała bym zostać w domu, a tak wszędzie wejdziesz tyle że ciuchów nie dało się przymierzać
hihi
Pozdrawiam
mój często nosi w MT, co prawda najczęściej w domu i do uśpienia ale daje radewczoraj stwierdził, że musi się nauczyć jak Młodego na plecy wrzucić bo tak szybciej usypia
zapomniałam napisać, że z chusta tez sobie radzi, zarówno z kółkową jak i z wiązaną
Ostatnio edytowane przez kachna_zg ; 17-05-2010 o 08:23
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
Mój M. to nawet chusty sam wybiera dla nas
Ostatnio decyzja padła na katję, co my z radością zaaprobowałyśmy
Zresztą w moim avatarku jest właśnie tatusiek z najmłodszą pociechą. Starsza ma już 5 lat (i prawie 25 kg wagi), ale też lubi się ponosić - całe szczęście, że nasza NB julie daje jeszcze radę i tata oczywiście też... Ale czego się nie robi dla słodkich oczu "córusi tatusia"![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Faaaaajnie
Ja czekam na dobry humor M i też spróbujemy !
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
O! Bielsko!
Świetnie wyglądacie. Ja też wybierałam się na spotkanie KK w poniedziałek, ale Mała się rozchorowała, a w dodatku lało jak z cebra. Ty dotarłaś?