nawet nie zwocilam na to uwagi,wiec chyba mi nie przeszkadzamoze dlatego ze mimo ze pancerny to mily w dotyku,no ale w sumie to nie my to nosimy wiec co nam po dotyku
![]()
nawet nie zwocilam na to uwagi,wiec chyba mi nie przeszkadzamoze dlatego ze mimo ze pancerny to mily w dotyku,no ale w sumie to nie my to nosimy wiec co nam po dotyku
![]()
ja jestem bardzo zadowolona z tej pieluszki- jest to jedna z naszych nocnych pieluszek, wkład konopny jest bardzo chłonny, bambus przy pupie też jest ok; nie zauważyłam problemów z pulem i nie uważam by był jakiś sztywny- ładnie się układa, dodatkowy plus - 4 rzędy nap więc łatwiej dobrać rozmiar, choć czasem faktycznie jeden rząd to już przyciasne, a drugi jeszcze ciut za duży
Kupilam właśnie dwie w ramach kompletowania wyprawki i generalnie jestem zachwycona, ale wydają mi się ogromne, a spięte (na razie na sucho, bo Dzieć się pojawi za miesiąc) na najmniejszy rozstaw -bardzo pofałdowane w środku.
Czy uważacie, że maja szansę sprawdzić się przy noworodku czy raczej odłożyć je na póżniej i rozejrzeć się na początek za mniejszymi?
Vena- ja nie dałam rady ich używać przy noworodku, ale może dlatego, że przymierzałam je jedynie z załączonym wkładem konopnym; ja na początek wybrałabym trochę dopasowanych pieluszek lub przez jakiś miesiąc używała tetry z dopasowanym otulaczem+ EC
Veno rozejrzyj się za mniejszymi
Przy noworodku będą na bank za duże.
Ani się obejrzysz, dziecko podrośnie i jeszcze dłuuuugo będziecie z nich korzystać.
Póki co malutkie formowanki + otulacz albo tetra plus otulacz.
Ewentualnei jakąś kieszonkę rozmiarówkę albo węższą w kroku one size.
mirabel, jak ci się ten PUL nie podoba to zostaje ci do przetestowania formowanka BabyKicka, bo bez pula http://www.ekobaby.pl/sklep.php?cat=8&id=313&ec=0 ale nie ma bambusa jak kieszonka, ale wkładka konopna ta sama
Ostatnio edytowane przez Wiewiórka ; 26-11-2010 o 21:03
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)