Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: taki tam 'nibylist' do was, z łezką w oku ;)

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Monetete
    A wy ślęczący przy heinekenach i paczce L&Mów w studenckich knajpkach, Pozdrawiam was Kiedyś wy też tu traficie ale to będzie dopiero za parę lat, jak zrobicie karierę zawodową itd. bo wszystkie drogi prowadzą tutaj do chust Obyście tego nie przegapili
    spoko spoko wszystko mozna pogodzic

ja juz wiek studencki mam dawno za soba, ale lubie czasem wrocic do klubu, walnac piwczanko, a na drugi dzien udawac, ze mam kaca i mowic mezowi, ze dzis to z wiadomych wzgledów ON MUSI nosic

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

polaquinha, Zuzia ja też was lubię

Jasnie Pani a mi się to martini marzy albo dobre wino czasem do obiadku jak za czasów z przed ciąży
    ..

Chustomanka Awatar nitka
    Miejscowość
    New York

Domyślnie

ja to kolezankom obiecuje bibke jak juz skoncze karmic piersia - hehehe - koniecznie z tequila, bo od poltora roku chodze trzezwa jak swineczka.
    Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)

Chustofanka

Domyślnie

Monetete napisałaś wszystko co i ja bym chciała powiedzieć U mnie zaczęło sie w 6-tym m-cu ciąży przy trzecim dziecku. Że będę nosić, wiedziałam juz na początku, bo każdego z moich chłopaków nosiłam. Krzysia niestety w nosidełku bo o chustach 7 lat temu niewiele słyszałam( a strasznie żałuję!). Grzegorz to był kloc,że w nosidełku nie potrafiłam go nosić i wszystko na rękach. Dzieci były stricte niewózkowe, więc kręgosłup znosił to coraz gorzej. Dlatego zaczęłam szukać chusty. Najpierw trafiłam na bebelulu ale pooglądałam sobie hamalu i uszyłam sama. W tej chuście opuszczaliśmy szpital. A potem zaczęły się wiazanki i nie wiem co bym bez nich zrobiła. Dużo uczyłam się od koleżanek z "Kawałka szmaty...". A tutaj trafiłam bo wielu próbach logowania Nie ma dnia żebym tu nie zajrzała. Wózek odstawiony w kąt, a moje dziecię uśmiech się radośnie na widok kolorowej długiej szmatki albo mientusa. Ten jego uśmiech po prostu chwyta za serce. Bycie mamą to bardzo ciężka praca, ale dzieci potrafią dostarczyć tyle radości i miłości, że nie zamieniłabym sie z żadną z kobiet, które jeszcze dzieci nie posiadają i nie rozumieją naszych zachwytów.

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sil (377)
    Wózek odstawiony w kąt, a moje dziecię uśmiech się radośnie na widok kolorowej długiej szmatki albo mientusa. Ten jego uśmiech po prostu chwyta za serce.
    Dokładnie tak

nitka

A wiesz, że Nowego Jorku jeszcze nie widziałam...?
    'Bibka w Nowym Jorku' brzmi nieźle... Prawda dziewczyny? Wiecie o czym myślę, prawda?
    ..

Uprawnienia umieszczania postów