o, to ja źle wiązałam elastyka! dzięki za radę na przyszłośćteż jakoś niżej miałam ten węzeł, na pewno.
o, to ja źle wiązałam elastyka! dzięki za radę na przyszłośćteż jakoś niżej miałam ten węzeł, na pewno.
Mi się mimo wszystko wydaje że kolanka powinny być wyżej, pupka troszkę bardziej wpadnięta - ale minimalnie.
Co do węzła - ja robiłam też niżej, nie zaraz pod pupką, dziecko nie opadało nawet po kilku godzinach noszenia - nie wiedziałam że źle robię :O
To ja już nie wiem jak ja mam wpaść tą pupę i zamotać wyżej kolanka. Masakra!
ale teraz pupa i kolanka są okbardziej wpadać ich nie musisz
![]()
chodzi o to abyś węzeł zawiązała bardziej pod pupą dziecka, bo jak zostawisz tak jak teraz to wszystko podczas noszenia ci sie rozluźni.
Ostatnio edytowane przez Kanga ; 18-05-2010 o 17:32
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
ładna chusta
![]()
Aga jak już jest dobrze to aż mi lżej, bo lepiej nie potrafię. Mała się nie buntuje i gie przebywa, więc chyba jest ok
mi...chusta może i ładna, ale mogłaby być lepszej jakości. Chyba zacznę się rozglądać za jakąś inną, tylko muszę jakoś tak, żeby męża postawić już przed faktem dokonanym![]()
mama donna to od razu inwestuj w tkaną a nie w elastyczną. Będzie wam chłodniej i wygodniej, bo mała raczej z większych niż z malutkich![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl