oj zalja do tej pory tesknie za nasza Lisa- tyle pieknych chwil bylo z nia zwiazanych
![]()
oj zalja do tej pory tesknie za nasza Lisa- tyle pieknych chwil bylo z nia zwiazanych
![]()
mi żal, ale nie wszystkich - najbardziej żal mi było mojej pierwszej chusty - hoppka limy, a ostatnio katji. i manduki, która długo nam służyła. a jak ją potem znowu zobaczyłam na straganie, to przeszło mi krótko przez myśl, żeby ją jednak z powrotem odkupićmanduca powędrowała do kolejnej osoby i jakoś mi z tym miło, że ktoś nosi swoje dziecko w naszym nosidełku. no straszny mam sentyment do tej manduki
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
czesci nawet nie pamietam już.... tylko niewielu bardzo mi zal i teskno wspominam.......a sa i takie za których sprzedaz powinnam sobie za kare coś zrobić (BO BYŁAM GŁUPIA!)
żal i to bardzo.... dlatego mam ich juz za dużoChoć ostatnio znalazłam sobie dobr wytłumaczenie dlaczego się jedwabi trzeba pozbyć i jakoś się udało (jeszcze tylko loeden mi został). raz miałam tak, że sprzedałam chustę i zaraz ja kupiłam znów
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
i szkoda i nie szkoda
szkoda bo kazda chusta to kawalek historii
nie szkoda bo kosztują sporo,mozna miec tylko ograniczone zasoby ....a przecież wokół tyle niespróbowanych nowych swiatów, kolorów i wzorów
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
no to już nie masz lodena
a ja w zasadzie sprzedaję tylko te chusty, których mi nie żal... jedynie za valensole tęskniłam, dopuki nie kupiłam teestyza to kilka razy rozmyślałam nad sprzedażą kakaowca i jednak rezygnowałam - wiem że żal by mi było okrutnie, więc chyba dopiero jakbym na chleb nie miała to bym ją sprzedała
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009