Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

my nasze czarne sowy nawet na wesela zabieramy i na pogrzeby :O latem nie nagrzewało się bardzo, bo czarne są tylko ramki. na brązie nie widać żadnych zabrudzeń jak dotąd. sowy robią furorę dosłownie wszędzie. mi się jeszcze strasznie podoba nowy wzór urban słonie czy jakoś tak, ale w świecie widać ogólną modę na sowy. mam już pierścionek z sową, koszulkę, są portmonetki w sowy i masa innych gadżetów dla miłośników tych zwierząt niby noszenie to nie moda, ale jednak fajnie tak sobie zebrać sowią kolekcję ;P
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustonówka Awatar hopsasanka
    Miejscowość
    Dania

Domyślnie

Kupiłam (Manu) Już nie mogę się doczekać aż przyjdzie!

Chustonówka

Domyślnie

Witam, mam pytanie odnośnie nosidła Tuli - ile cm w pasie może mieć osoba nosząca dziecko w nosidle ? Bo chciałabym, żeby też babcia dała radę, a jest trochę większa no i nie wiem czy się zmieści

i jeszcze pytanie od kiedy tak naprawdę można malucha wkładać w nosidło, nasz Młody ma prawie 4 miesiące i jakieś 7 kg - czy juz będzie ok ?

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Pas biodrowy ma 150cm. Gdyby to nie wystarczylo, to mozemy wydluzyc wedlug zyczenia (oczywiscie bez dodatkowej oplaty). Na zamowienie trzeba byloby czekac ok 1 dnia dluzej.

Czy synek trzyma sztywno glowke?

Cytat Zamieszczone przez haze Zobacz posta
    Witam, mam pytanie odnośnie nosidła Tuli - ile cm w pasie może mieć osoba nosząca dziecko w nosidle ? Bo chciałabym, żeby też babcia dała radę, a jest trochę większa no i nie wiem czy się zmieści

i jeszcze pytanie od kiedy tak naprawdę można malucha wkładać w nosidło, nasz Młody ma prawie 4 miesiące i jakieś 7 kg - czy juz będzie ok ?

pozdrawiam serdecznie
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka

Domyślnie

trzyma główkę całkiem ładnie, czasem mu się gibnie (że się tak wyrażę) ale noszony ładnie trzyma, rozgląda się i widać, że główkę kontroluje

tyle się czyta teraz, że nosidło nie dla takiego malucha, że źle bo jak uśnie, to zmienia pozycję i nie da się nosidła naciągnąć odpowiednio do zmienionej pozycji - czy rzeczywiście dla takiego malucha nosidło niekoniecznie ? chusta do mnie nie przemawia, mamy elastyczną, ale Młody strasznie się wkurza w niej

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

To i ja dzisiaj stałam się posiadaczką Tuli Balboa, jest śliczniutkie
    Na szybko ubrałam i pierwsze wrażenia bardzo dobre, no i nareszcie tatuś bez wahania założył również - z chustą mu nie szło i nie zdecydował się na jej używanie

Jedyne co w tej chwili dostrzegłam, to że klamry do regulacji pasów naramiennych mam tuż pod pachami, co mnie uwiera. Ale być może za mocno dociągnęłam - mając przyzwyczajenie chustowe do mocnego dociągania - albo po prostu coś niepoprawnie nakładam, bo męża nie uwierało: klamry miał już za pachami. Chyba, że jest jeszcze jedna opcja - jestem kurdupel
    Jutro jeszcze popróbuję.

Jakość wykonania bardzo dobra. Piękne wzory. No i jeden z podstawowych czynników dla których ja się zdecydowałam na Tuli: brak "zbędnych" dodatków jak tysiące guziczków, jakiś wszytych majtek, które ponoć potem straszakom przeszkadzają. Jest prosto a wygodnie i dobrze. Tak właśnie ma być.

Mam nadzieję, że po dłuższym użytkowaniu będę mogła podzielić się jeszcze większą ilością pozytywów.

A Ula - bardzo miła, kontaktowa, tak być powinno. Uwielbiam gdy sprzedawca jest otwarty na kupującego i stara się doradzić.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów