Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl
Dzięki Uli i my jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami TuliNie używałam do tej pory nosideł, dlatego porównania do innych nie mam.
Za co bardzo lubię Tuli:
- szybkość i wygodę zakładania
- piękną kolorystykę
- ogromną wygodę noszenia, wspaniale odejmuje moje słodkie 12 kg
- kapturek, który można odpinać/przypinać w razie potrzeby i schować do kieszonki
- możliwość prania w pralce
Co mi się nie podoba:
- panel ma dziwne wymiary - jest wąski, nie sięga do dołów podkolanowych mojego dziecka, podczas gdy jest bardzo wysoki, Basia ze schowanymi rączkami ma jeszcze zakryty karczek (wiem, moje dziecko też jest niestandardowe), choć przy mojej dużej pannie nie ma to już większego znaczenia
Ula, ślicznie dziękuję za moje Tuli :*
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Witajcie, czytam sobie Wasze opinie o Tuli i przekonują mnie one jeszcze bardziej do jego zakupuZakochałam się w nim! - co prawda na razie tylko przez Internet, ale już postanowiłam że zamówię. Póki co mam elastyka, ale brakuje mi umiejętności i wytrwałości w wiązaniu mojego niespełna 4 miesięcznego dziecia. Mąż zupełnie się za to nie bierze i od zawsze mówił, że jak by można Nikodema nosić w plecaku, to on by go tak nosił (bo uwielbia plecaki). A tu proszę bardzo, takie oto Tuli, nie dość, że piękne to jeszcze jakie praktyczne. Już powiedział, że to coś dla niego i będzie dziecia wszędzie ze sobą w tym brał
I jeszcze wyjdzie na to, że będziemy się kłócić, kto będzie nosił!
Zamówimy teraz, ale jeszcze trochę poczekamy, aż maluch podrośnie, więc wtedy dam znać jak Tuli nam się sprawdził w praktyce.
Szkoda tylko, że nie ma modelu w popieli czy graficie - to dla nas taki najbardziej praktyczny kolor.
my nasze czarne sowy nawet na wesela zabieramyi na pogrzeby :O latem nie nagrzewało się bardzo, bo czarne są tylko ramki. na brązie nie widać żadnych zabrudzeń jak dotąd. sowy robią furorę dosłownie wszędzie. mi się jeszcze strasznie podoba nowy wzór urban słonie czy jakoś tak, ale w świecie widać ogólną modę na sowy. mam już pierścionek z sową, koszulkę, są portmonetki w sowy i masa innych gadżetów dla miłośników tych zwierząt
niby noszenie to nie moda, ale jednak fajnie tak sobie zebrać sowią kolekcję ;P
Witam, mam pytanie odnośnie nosidła Tuli - ile cm w pasie może mieć osoba nosząca dziecko w nosidle ? Bo chciałabym, żeby też babcia dała radę, a jest trochę większa no i nie wiem czy się zmieści
i jeszcze pytanie od kiedy tak naprawdę można malucha wkładać w nosidło, nasz Młody ma prawie 4 miesiące i jakieś 7 kg - czy juz będzie ok ?
pozdrawiam serdecznie
Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl