Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Po dzisiejszym spacerku (20 km) i po łącznie kilku godzinach noszenia musiałam tu wrócić i powiedzieć - jest to najwygodniejsze nosidło świata i sprawiło że mój dzisiejszy dzień mimo znacznego wysiłku okazał się bajecznie prosty a moje plecy dotąd nie mogące dotrwać nawet 2-3 godzin noszenia, nie poczuły nawet że cokolwiek niosły - wielkie dzięki Ula za to cudo !! Tuli rulez !!!!

Chustonoszka Awatar Kredk@

Domyślnie

heheheh podobnie jak anqa wróziłam pochwalić Tuliergonosidło. Mam teraz specjalnie stuningowane Nic już nie uwiera! Ogromne dzięki!!!
    Ale nawet takie nosidło nie popchnie mnie na te 20 km anqa

Chustofanka Awatar madzior
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

chwalić chwalić za Tuli!!!!!
    mam Tulika od kilku dni i już jestem zachwycona.
    Do nosidła namówiła mnie anqa i jestem jej wdzięczna oraz plany wędrówek górskich w przyszłe lato.
    Popieram wszystkie zalety nosidła i nie będę ich już powielać.
    Na razie mam tylko problem maleńki z założeniem pasów na ramiona z moim Kubą (17 m-cy, 11kg) na plecach. Tzn nie zawsze wpada mu pupa i góra panela nie jest pod pachami. A teraz przy większej liczbie warstw ubrań dodatkowo wszystko podjeżdża mu do góry. Najwygodniej wkłada mi się synka z pomocą osoby drugiej, która podciaga panek do góry. Ale myslę, że jest to kwestia pocwiczenia.
    Poza tym drobnym utrudnieniem (ale to już nie wina Tulika) nosidło jest suuuper-wygodne, suuuper-mięciutkie i suuuper-nośne.
    A mój Kuba najbardziej lubi jak mówimy, że teraz wskakujemy w nasze Tuli - Luli
    mama Jakub-usia (21.04.2009)

Uprawnienia umieszczania postów