Chciałam baaaaardzo podziękować tutaj Uli za spełnienie mojego marzenia - od soboty (targowej) jestem szczęśliwą posiadaczką egro Tuli. Co chciałabym o nim napisać:
1) mierzyłam już chyba wszystkie możliwe ergo i żaden nie nadawał się jak dla mnie do noszenia - przy moim nadwątlonym kręgosłupie ból zawsze był do zniesienia no i komfort noszenia znikomy. Byłam przekonana o zdecydowanej najniższej pozycji ergo pośród wszelkiego rodzaju 'przyrządów' do noszenia. A tu taka ogromna niespodzianka - po raz pierwszy noszę naprawdę komfortowo i to po wiele godzin.
2) Idealnej szerokości pasy i idealnie wypełnione - dl mnie bomba
3) jest to najpiękniejsze, najbardziej staranne i najdelikatniejsze nosidło jakie miałam w rękach - jak tak milutkie i mięciutkie że nie obciera nawet nadwrażliwej skóry mojej Ninki
4) jest bardzo intuicyjne, banalne w obsłudze, aż miło
5) jest to jedyne nosidło ergo w jakim czuje że mała jest dość mocno przyklejona, nie odpada jak w innych
6) moja anty nosidłowa córa uwielbia je
7) ojciec moich córek który jest przeciwnikiem noszenia po raz pierwszy stwierdził - O ! Wyprodukowali coś dla mnie !! Chyba jednak dam się przekonać do noszenia![]()
8) ma super fajnie trzymający kapturek
9) samoistnie pięknie wpada pupka i nóżki leżą idealnie - pochwała od fizjoterapeutki mojej
Wogóle same ochy i achy, jest cudne i kocham je niezmiernie - dzięki niemu przekonałam się iż ergo może być fajne i nawet dorównać chuście![]()

Odpowiedz z cytatem
Nic już nie uwiera! Ogromne dzięki!!!