My też duzi bo 180 i 190 cm i dla obojga nosidło jest wygodne. Dla synka chyba też ( 10 miesięcy, rozm. 86 i ponad 10 kg). Zastanawiałam się nad toddlerem ale teraz widzę, że byłby za duży choć mój dzieć ma wyjątkowo długaśne nogi.
My też duzi bo 180 i 190 cm i dla obojga nosidło jest wygodne. Dla synka chyba też ( 10 miesięcy, rozm. 86 i ponad 10 kg). Zastanawiałam się nad toddlerem ale teraz widzę, że byłby za duży choć mój dzieć ma wyjątkowo długaśne nogi.
irish, toddler jest sporo większy od standardu. podobno pasuje od ok. 92 cm (oczywiscie w zaleznosci od budowy)
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Oooo ale macie fajny wzór. Z tym sięganiem do ramion też miałam wątpliwości ale znowu na wielu fotach dzieciaki mają powyciągane ręce czyli panel niżej niż na szyi. Franek mi wystaje bardziej górą ale dołem ma od kolana do kolana (no prawie) więc jest chyba ok. Z resztą może w toddlerze krawędź górna byłaby wyżej ale szerokościowo to jest 10 cm więcej, to duża różnica.