Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

witam, jestem tu nowa szukam nosidelka dla swojego maluszka i w zwiazku z tym mam zapytanie gdzie/jak i czy jeszcze mozna przetestowac tule? obecnie jestem nastawiona wlasnie na kupno tego nosidla ale chcialabym choc je przymierzyc bo szkoda mi wydac tyle kasy na cos co moze nam nie podpasowac...

Chustopróchno Awatar muzakate
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Testowaliśmy przez ostatni tydzień Tulę razem z Mężem i prawie 10miesięczną córeczką.

Wszyscy jesteśmy ZACHWYCENI!!! Nie wiem ile osób przed nami testowało nosidło, bo ja byłam 179. na liście, ale nosidło jest bardzo miękkie i przyjemne w dotyku. Ciekawa jestem jakie w dotyku jest nowe?

Pasy naramienne dość spore ale dzięki temu nic nie wrzyna się w ramiona i jest bardzo wygodnie. Świetnie reguluje się długość pasów, mogłam samodzielnie dopasować do siebie nosidło, bez problemu zapiąć na plecach. Najważniejsze, że córeczka bardzo entuzjastycznie reagowała na Tulę Jak widziała, co się szykuje, aż piszczała z zachwytu!
    Nie korzystaliśmy z kapturka, Mała raczej denerwowała się przy próbach założenia go na głowę.

Mąż stwierdził, że Tula jest stworzona dla niego, więc zapewne niedługo sprawimy sobie własną

Dziękuję za możliwość przetestowania nosidła!

Chustofanka

Domyślnie

Dziewczyny, do jakiego wieku komfortowo starczał Wam rozmiar standard? Bo do 20kg jak jest na stronie napisane to mi się średnio wydaje co?

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

bo tu chodzi o długość kości plus waga tak na serio, należy sprawdzać nie tylko po ciężarze, ale i ze względu na podparcie nóg. są dzieci z krótszymi nóżkami, ale powiedzmy, pulchniejsze... mój syn np ma nie spełna 4 lata, 95cm wzrostu, 13kg wagi i dla niego wersja standardowa nadal jest idealna
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

My zakupiliśmy w końcu długo wymarzoną Tulę i jest cudowna nosi się rewelacyjnie, w oogóle nie czuć tych 10 kilogramów szczęścia pasy mięciutkie, nic się nie wrzyna, łatwo dopasować nie wiem czy któreś z nas sięgnie w najbliższym czasie po chustę..

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Przez ostatnie dni testowałam nosidło i jestem bardzo zadowolona

Przede wszystkim bardzo ładnie uszyte, z dbałością o szczegóły (torebka na pasie biodrowym). Super odciąża i nawet kilkugodzinne noszenie to czysta przyjemność. Bardzo dobrze wypełnione pasy. Klamry solidne, dobrze trzymające.

Z minusów to na pewno kwestia prania - ręczne, delikatne namaczanie. Zapewne z uwagi na wypełnienie pasów, ale ja muszę mieć coś czego nie będę obawiała się wyprać.
    Nie bardzo przypadły mi do gustu te gumki na końcach pasów. Trochę mi się to plątało i zrezygnowałam z tego udogodnienia.

Bardzo dziękuję za możliwość testowania
    Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolcia Zobacz posta

Z minusów to na pewno kwestia prania - ręczne, delikatne namaczanie. Zapewne z uwagi na wypełnienie pasów, ale ja muszę mieć coś czego nie będę obawiała się wyprać.
    Nie bardzo przypadły mi do gustu te gumki na końcach pasów. Trochę mi się to plątało i zrezygnowałam z tego udogodnienia.
    ja uprałam w pralce, program szybki, delikatne wirowanie(dodałam jeszcze kocyk żeby nie rzucało nosidłem po pralce) i nic się nie stało
    a wspomniane gumki to właśnie dla mnie super patent, który się ciągle zachwycam bo jeszcze nigdzie się z tym nie spotkałam

Chustopróchno Awatar muzakate
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasiaaparatka Zobacz posta
    ja uprałam w pralce, program szybki, delikatne wirowanie(dodałam jeszcze kocyk żeby nie rzucało nosidłem po pralce) i nic się nie stało
    a wspomniane gumki to właśnie dla mnie super patent, który się ciągle zachwycam bo jeszcze nigdzie się z tym nie spotkałam
    My mamy już swoją Tulę i bardzo jesteśmy zadowoleni, zwłaszcza Mąż Jednak nasza Tula nieco się różni od tej, którą tewstowaliśmy: wydaje mi się, że ma szerszy pas na biodra no i inaczej rozwiązana jest sprawa kapturka: w moim nosidle przy kapturze są gumki, które można zaczepić o takie haczyki przy pasach naramiennych. Ta testowa Tula jest starsza chyba? Niemniej, obie wersje są wygodne

Mi też patent z gumkami bardzo się podoba! Zachwycił mnie wręcz

Uprawnienia umieszczania postów