Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Za moich czasow jeszcze doczepek nie bylo, ale przesiedlismy sie na toddlera okolo 1,5 roku czyli jak J nosil 86/92 i bylo/ jest bardzo ok. Tula są the best

Chustofanka

Domyślnie

Kaś nasz Ignaś ma 11 miesięcy...

No i nadal nie wiem, co tu zrobić...

Domyślnie

Jezeli moge w jakis sposob pomoc, to prosze daj znac. Mozesz napisac maila na ula@babytula.com
    Zazwyczaj toddler jest idealny dla dzieci ok 18 miesiecy +, ale kazdy maluch jest inny.

Buzka!!!

Cytat Zamieszczone przez makatka Zobacz posta
    Kaś nasz Ignaś ma 11 miesięcy...

No i nadal nie wiem, co tu zrobić...
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

Czyli powoli powinnam myśleć albo o doczepkach albo o sprzedaniu mojego obecnego nosidła i kupienia Toddlera

Chustomanka Awatar Ulakowa
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Moja zaległa opinia:
    Nosidło jest rewelacyjne!!! To zdecydowanie najwygodniejsze nosidło ergonomiczne ze wszystkich jakie próbowałam.
    Materiał mieciutki i śliczny.
    Nosiłam z przodu i z tyłu. Bardzo dobrze odejmuje ciężar, no i do tego jest po prostu wygodne. O dziwo, nawet z przodu mi się wygodnie nosiło, co dotychczas w ergo mi się nie sprawdzało.
    Super wygodnie dociąga się pasy.
    Moje dziecko (20 miesiecy) jest już na tyle wysokie, że panel sięga pod paszki, ale jakoś też mi to nie przeszkadzało (choc dotychczas wolałam nosidła z wyższym panelem). Jedynie nad czym się zastanawiam, to szerokosc panelu, bo zdecydowanie nie jest to już od kolanka do kolanka u nas, ale nie było nam niewygodnie przez to, więc może jest OK, a ten wymóg "kolankowy" przy starszym dziecku już nie jest taki ważny?
    Może kiedyś sprawię sobie TULI, jak nie dla tego dziecka (dla tego to już chyba powoli myślałabym o TULI TODDLER - btw szkoda, że w testach go nie można popróbować bo bardzo tez jestem go ciekawa), to może dla kolejnego
    Dziękuję bardzo za możliwość testowania!!!
    Lipcowa Córka (2010) i Styczniowy Synek (2014)

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

Czy ktoś ma Toddlera i ok. 2-letnie dziecko? Popatrzyłabym sobie na jakieś fotki jak się prezentuje. Jak uda mi się sprzedać moje Tuli to zdecydowałam się kupić jednak toddlera a nie te doczepki

Uprawnienia umieszczania postów