Dziewczyny,
nowa kolekcja Tula juz na stronie.Zapraszam
A na FB konkurs. WYstarczy polubic nasza nowa strone FB: Tula Baby Carriers
Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl
Ciekawe wzoryGratuluję nowej kolekcji!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Klamra służy do skracania lub wydłużania pasa naramiennego (tej części górnej z wypełnieniem)![]()
A nowe dodatki pozwalają nosić mniejsze dzieci i starszakiNawet moj Kacper, który juz dawno nie nosił się w Tuli bo panel był dla niego za wąski teraz znów wrócił do nosidelka
i jaki zadowolony
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Ooo, dopiero teraz zauważyłam te trójkąciki size-up! Nooo, to jest rewelacjaNie tak dawno narzekałam na zbyt niski i wąski panel w Tuli. Doczepki Free to Grow na pewno będą użyteczne
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
nasza recenzja tuli testowego będzie krótka: jest fantastyczne!!!!
U nas nosidłowy jest mąż, który do tej pory nosił w bondolino, po wypróbowaniu tuli, oświadczył, że on bondolino już nie chce i..właśnie czekamy na dostawę naszego własnego tuli
Plusy:
1. super rozkłada ciężar dziecka, pasy naramienne mięciutkie, śmiem twierdzić, że nasze 10 kg odczuwałam mniej niż przy noszeniu w chustach;
2. łatwe w obsłudze - bałam się tych klamr i sprzączek, ale są tak super przemyślane, że wszystkie paski reguluje się jednym pociągnięciem ręki.
3. ładny design i kolory (trafiły się nam sowy).
4. praktyczna kieszonka na portfel.
5. rozmiar na obecną chwilę idealny dla naszej pociechy (10kg, rozmiar 80-86), ale fajnie, że można powiększyć panel dzięki dostępnym dodatkom.
Minusy: chyba jedyny, wg. mojego m. kieszonka mogłaby być ciut większa, tak żeby pomieścić też komórkę.
Dziękujemy za możliwość testowania![]()