Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

to ja tak jakoś:
    Polskie drogi:

w ogóle to sie swietnie nadaje na reklame i nawet mam pomysł

albo takie mam fajne:

M. nie odda za żadne skarby
    Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 11-11-2011 o 00:34
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka Awatar Agata
    Miejscowość
    Nowy Sącz

Domyślnie

mam osobistego tulika od kilku miesięcy, używam zamiennie z chustą wiązaną, jestem bardzo zadowolona nosze ja, mój mąż, skusili się też moi rodzice, którzy czasem zabieraja małego w tuliku na spacery po lesie, a nawet moja teściowa, która na noszenie patrzyła bardzo sceptycznie mam śliczny wzór emma mae z brązem, nie byłam początkowo do końca przekonana, ale to mąż wybierał i teraz uważam, że to był świetny wybór, bo do wszystkiego nam pasuje. Konstrukcja nosidła bardzo wygodna, nic się nie wpija, nie wżyna, wygodne i miękkie pasy naramienne i biodrowy,, bardzo łatwo i szybko się zakłada, niezastąpione na zakupach, mały bardzo lubi być w nim transportowany Samo nosidełko bardzo lekkie, wszędzie się mieści, faktycznie odbiera dziecku kilogramów, nawet długie noszenie nie jest męczące. Bardzo, bardzo polecam wszystkim niezdecydowanym- piękna kolorystyka i wzronictwo, bardzo statanne wykonanie i niesamowita funkcjonalność- to tak na podumowanie
    Bartoszek, ur. 3.11.2010
    Joasia, ur. 6.12.2015
    http://agajagalubi.blogspot.com/

Chustomanka Awatar fiolka
    Miejscowość
    sielsko pod Krakowem

Domyślnie

i moja zaległa recenzja w takim razie: nie mam porównania do innych ergo, ale Tuli jestem zachwycona. Chuste ciężko mi zawiązać na plecach a w tuli hop i już W zadowolony wierzga nóżkami. Staranne wykonanie, świetna kolorystyka, nienachalne wzory. Bardzo mi się podoba seria folkowa, ale ta cena......dlatego mamy zielone esy floresy Mąż też zachwycony. Mięciutki panel, nic się nie wbija. Super wykończenie na nóżki dziecka. Ja bym nie zamieniła na inne
    Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

A ja mam ostatnio problem. Weszly zimowe kurtki i ....codziennie rano wrzucam mloda do tulika z przodu, zeby przetransportowac ja do auta, w rekach mam przy okazji z 2-3 torby. Nie mam wiec za bardzo jak ja niesc na rekach, wiec nosidlo jest do tego idealne. Tylko, ze jak ona jest w zimowej kurtce i ja to nie mozemy sie upchac jakos, musze mocno luzowac pasy naramienne, przez co ona mi sie odchyla, strasznie ciezko mi dopiac klamre z tylu, a do tego koncza mi sie wtedy te wypelnione pasy naramienne i wpija mi sie ten parciany pas w ramiona. Nie moge sobie jakos inaczej z tym poradzic...co robie zle?

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Najlepiej prześlij fotki do Uli lub wklej je tutaj

Domyślnie

Hej
    Pomimo, ze u nas w San Diego powyzej 20 stopni, to ubiore sie w kurtke i ubiore mojego olbrzyma 3 letniego w kurtke i nagram filmik. Mysmy przez ostatnie dwie zimy byli w polsce i nosilismy i bylo ok. Postaram sie to zrobic do konca tygodnia, oby Julek pozwolil sie ubrac w kurtke zimowa
    Pozdrawiam cieplutko!!!
    Ulka

Cytat Zamieszczone przez agol Zobacz posta
    A ja mam ostatnio problem. Weszly zimowe kurtki i ....codziennie rano wrzucam mloda do tulika z przodu, zeby przetransportowac ja do auta, w rekach mam przy okazji z 2-3 torby. Nie mam wiec za bardzo jak ja niesc na rekach, wiec nosidlo jest do tego idealne. Tylko, ze jak ona jest w zimowej kurtce i ja to nie mozemy sie upchac jakos, musze mocno luzowac pasy naramienne, przez co ona mi sie odchyla, strasznie ciezko mi dopiac klamre z tylu, a do tego koncza mi sie wtedy te wypelnione pasy naramienne i wpija mi sie ten parciany pas w ramiona. Nie moge sobie jakos inaczej z tym poradzic...co robie zle?
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

będę wdzięczna

dziś mi się udało ale trochę się namęczyłam. musiałam najpierw mocno poluzować pasy naramienne, a potem córa starsza podawała mi do ręki pasy do naciągnięcia, bo dosięgnąć nie mogłam :-D gdybym wkładała na dłużej to wziełabym ubrała nosidło pod kurtkę i problemu by nie było, ale potrzebuję dosłownie na kilka minut, więc rozbierać się potem w mrozy przy aucie, żeby młodą wyciągnąć to mi się nie chce

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

znalazłam moje zeszłoroczne zdjecia w grubych zimowych ciuchach z rocznym Mikrobem...
    wkleję może dla porównania, chociaż nie wiem, czy potrzebnie
    Nosiłam wtedy rozmiar L(40-42), a Mikrob jest dzieckiem raczej drobnej budowy, jak sama nazwa wskazuje...

W sumie przydało by się zrobić jakieś nowe aktualne zdjęcia, bo Mikrob podrósł, a ja schudłam
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

mamaslon, fajne foty I nosidło piękne Podoba mi się ten wzór.
    Na zdjęciach widać, że Twój M nosi bez żadnego wysiłku, na luzie. Widać, że mu wygodnie.

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    mamaslon, fajne foty I nosidło piękne Podoba mi się ten wzór.
    Na zdjęciach widać, że Twój M nosi bez żadnego wysiłku, na luzie. Widać, że mu wygodnie.
    dzieki !

tak własnie się czuje, mówi ze super!
    ja tez czasami włoże, choc wiadomo ze ja chustoswirak jestem
    no i jeszcze powiem ze kolezanka na wakacjach miala i teraz chora na to ze hej
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

a możecie napisać jak się sprawdza tuli u dwulatka?
    ja się zastanawiam nad kupnem, ale nie wiem czy nie będzie dla na s za małe

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez belfe Zobacz posta
    a możecie napisać jak się sprawdza tuli u dwulatka?
    ja się zastanawiam nad kupnem, ale nie wiem czy nie będzie dla na s za małe

Nie sądzę by było za małe...w tym roku mój mąż na wakacjach nosił 4-latkę Pytałam jej czy jest wygodnie i czy nic ją nie uwiera i twierdziła, że jest jej bardzo dobrze. Poza tym widziałam, że wprowadzono chyba teraz nowość - nosidło dla starszych dzieciaków właśnie.
    Ostatnio edytowane przez agol ; 27-11-2011 o 15:00

Uprawnienia umieszczania postów