Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam Tuli Manu już od ponad roku. Moja córka przez całą zimę nie pozwoliła się nosić, tylko chciała jeździć w wózku lub chodzić na nóżkach. Teraz wróciłam do noszenia dziecka w nosidełku. Jesteśmy obie bardzo zadowolone - szybkość zakładania i wyciągania co kilkadziesiąt minut - to są dla nas (teraz) najważniejsze zalety tuli.
    ps. jestem zachwycona nowym wzorem. Widziałam nosidełka na targach w Krakowie. Ja chcę takie szare tuli z niebieskimi (turkusowymi) kogutami!!!
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Asikka Zobacz posta
    Ja chcę takie szare tuli z niebieskimi (turkusowymi) kogutami!!!
    jest taki wzór? podasz linka?

Chustomanka Awatar czuppi
    Miejscowość
    Gdynia, obecnie Gdańsk

Domyślnie

Widziałam nosidełka na targach w Krakowie. Ja chcę takie szare tuli z niebieskimi (turkusowymi) kogutami!!!
    Ja też jestem ciekawa jak ono wygląda, mam hopla na punkcie ptasiorów
    Miłosz-11.05.2010

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja je widziałam "na żywo" na targach mother&baby w Krakowie. Pan ze stoiska mówił, że to nowy wzór, który powstał ze współpracy z ekomamą. Ale najlepiej dowiedzić się od źródła bo może coś źle zrozumiałam.
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chustomanka Awatar ewaruszki
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja je widziałam "na żywo" na targach mother&baby w Krakowie. Pan ze stoiska mówił, że to nowy wzór, który powstał ze współpracy z ekomamą. Ale najlepiej dowiedzić się od źródła bo może coś źle zrozumiałam.
    potwierdzam, to samo usłyszałam
    teraz ja nie wiem czy nie zmyślam, ale wydaje mi się że to limitowana edycja jest.
    Piękna!

Chustonówka

Domyślnie

Witam!
    Właśnie czekamy z synkiem na nasze Balboa Tuli (ja siedzę jak na szpilkach i wyglądam listonosza). Michaś właśnie skończył 4 miesiące i warzy ponad 7kg, główkę trzyma już ładnie sam. Czy możemy już zacząć noszenie, czy jeszcze trochę poczekać? W czerwcu planujemy z M wypad w góry Stołowe, bardzo chciałabym też trochę pospacerować z synkiem a nie tylko siedzieć w pensjonacie. Ale trochę się boje czy to nie za szybko dla naszego malucha. Proszę poradźcie mi co zrobić!

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

A próbowałaś kiedyś chusty?

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

Tuli jest od 7 do 20 kg zgodnie z informacją producenta, ale ja nosiłam synka już jak miał 6,5kg. Główkę trzymał bardzo dobrze i nóżki miał wystarczająco długie, żeby panel do niego pasował. Proponuję Ci przymiarkę po prostu. Ja sobie chusty w górach nie wyobrażam, bo jak myślę o piachu po którym się będzie ciągać podczas motania w podróży to mi się odechciewa wszystkiego. Tuli nigdy przenigdy mi się nie ubabrało od ziemi, nawet jak przyszło mi zakładać je w błocie czy śniegu.
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Uprawnienia umieszczania postów