Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Widok wątkowy

Chustonoszka Awatar vilemon
    Miejscowość
    Pabianice

Domyślnie fotki

Ja też dzisiaj dostałam moje Manu )))) I jak obiecałam w poście przywitalnym teraz czas na recenzję. A mogę być mało obiektywna bo nie miałam wcześniej żadnego nosidełka ergonomicznego w ręku. Wszystkie znałam tylko z netu. Dodam że mój maluch ma 6,5 mies. i ok. 8,5 kg wagi.

- organizacyjne plusy: szybka przesyłka, ładnie i starannie opakowane pudełko

Co do nosidełka:
    - największy plus - to zadowolony mąż, który stwierdził, że teraz też będzie nosił (do chusty jakoś się nie mógł przekonać).
    To własnie on jako pierwszy na siebie włożył nosidełko. Tutaj miałam trochę stracha czy będzie na niego dobre, bo mąż ma spory brzuszek. Ale jak to on powiedział: "o mam jeszcze zapas i mogę jeszcze przytyć " . No i oczywiście zadowolony syn szczególnie po tym jak wylądował na moich plecach po raz pierwszy w życiu i mógł mnie ciągnąć za włosy.

Pozostałe plusy:
    - długość pasa biodrowego pasująca nawet na osoby o większych gabarytach
    - super pomysł z gumkami żeby długie tasiemki się ciągle nie majtały
    - super jakość szycia
    - miękki i lekki materiał
    - komfort noszenia i bliskości taki sam jak w chuście
    - śliczne kolory i wygląd ogólny

Minusy:
    - tylko jeden: do materiału przylepiają się włoski(cieniutkie nitki) z innych materiałów szczególnie tych jaśniejszych. Także trzeba będzie co jakiś czas obczyścić nosidło.

To moje pierwsze wrażenia. Teraz czekam aż trochę się upały skończą i będziemy testować na dworze. Jestem pod wielkim wrażeniem Tuli i gratuluję pomysłu na stworzenie tego pięknego nosidła.

A i mam pytanie? Dzisiaj po raz pierwszy wkładałam malucha na plecy, pomagał mi mąż, bo samej było mi ciężko. Od kiedy dzieci jakoś tak łatwiej włożyć na plecy? Albo może jest jakiś sposób żeby sobie to ułatwić?

Za chwilkę spróbuję dodać fotki, tylko na razie nie wiem jak.

Pozdr.
    Iza

Nasza fotka. Tak na szybko. Jutro postaram się ładniej nosidło do siebie dostosować.
    Ostatnio edytowane przez vilemon ; 17-07-2010 o 01:24

Uprawnienia umieszczania postów