Pokaż wyniki od 1 do 20 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Witam, mam pytanie odnośnie nosidła Tuli - ile cm w pasie może mieć osoba nosząca dziecko w nosidle ? Bo chciałabym, żeby też babcia dała radę, a jest trochę większa no i nie wiem czy się zmieści

i jeszcze pytanie od kiedy tak naprawdę można malucha wkładać w nosidło, nasz Młody ma prawie 4 miesiące i jakieś 7 kg - czy juz będzie ok ?

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Pas biodrowy ma 150cm. Gdyby to nie wystarczylo, to mozemy wydluzyc wedlug zyczenia (oczywiscie bez dodatkowej oplaty). Na zamowienie trzeba byloby czekac ok 1 dnia dluzej.

Czy synek trzyma sztywno glowke?

Cytat Zamieszczone przez haze Zobacz posta
    Witam, mam pytanie odnośnie nosidła Tuli - ile cm w pasie może mieć osoba nosząca dziecko w nosidle ? Bo chciałabym, żeby też babcia dała radę, a jest trochę większa no i nie wiem czy się zmieści

i jeszcze pytanie od kiedy tak naprawdę można malucha wkładać w nosidło, nasz Młody ma prawie 4 miesiące i jakieś 7 kg - czy juz będzie ok ?

pozdrawiam serdecznie
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka

Domyślnie

trzyma główkę całkiem ładnie, czasem mu się gibnie (że się tak wyrażę) ale noszony ładnie trzyma, rozgląda się i widać, że główkę kontroluje

tyle się czyta teraz, że nosidło nie dla takiego malucha, że źle bo jak uśnie, to zmienia pozycję i nie da się nosidła naciągnąć odpowiednio do zmienionej pozycji - czy rzeczywiście dla takiego malucha nosidło niekoniecznie ? chusta do mnie nie przemawia, mamy elastyczną, ale Młody strasznie się wkurza w niej

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

To i ja dzisiaj stałam się posiadaczką Tuli Balboa, jest śliczniutkie
    Na szybko ubrałam i pierwsze wrażenia bardzo dobre, no i nareszcie tatuś bez wahania założył również - z chustą mu nie szło i nie zdecydował się na jej używanie

Jedyne co w tej chwili dostrzegłam, to że klamry do regulacji pasów naramiennych mam tuż pod pachami, co mnie uwiera. Ale być może za mocno dociągnęłam - mając przyzwyczajenie chustowe do mocnego dociągania - albo po prostu coś niepoprawnie nakładam, bo męża nie uwierało: klamry miał już za pachami. Chyba, że jest jeszcze jedna opcja - jestem kurdupel
    Jutro jeszcze popróbuję.

Jakość wykonania bardzo dobra. Piękne wzory. No i jeden z podstawowych czynników dla których ja się zdecydowałam na Tuli: brak "zbędnych" dodatków jak tysiące guziczków, jakiś wszytych majtek, które ponoć potem straszakom przeszkadzają. Jest prosto a wygodnie i dobrze. Tak właśnie ma być.

Mam nadzieję, że po dłuższym użytkowaniu będę mogła podzielić się jeszcze większą ilością pozytywów.

A Ula - bardzo miła, kontaktowa, tak być powinno. Uwielbiam gdy sprzedawca jest otwarty na kupującego i stara się doradzić.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów