Pokaż wyniki od 41 do 60 z 329

Wątek: Ergo Tuli // teraz Tula

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar dziunka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Ja też pragnę wyrazić swoją opinię - jeśli mogę

Potestowałam przez kilka dni Tuli (Coronado chyba) dzięki uprzejmości Mako

Zalety:
    - super mięciutki materiał, jak kaczuszka
    - REWELACYJNY kolor (choć jednak mało praktyczny przy dzieciach)
    - kieszonka - świetny pomysł, nawet jakby pusta miała być
    - przyciąga spojrzenia ludzi na równi z chustą
    - pasy fajnie wypelnione
    - kapturek prześliczny, fajna regulacja, troszkę za duży ale to zaleta, bo dzieć ma tam większy przewiew (ja kapturek traktowałam raczej jako osłonę przed słońcem)

Wady:
    - ucisk u niemęża na żołądek, ale to samo ma w chuście, więc to chyba wina wielkiego brzuszyska i kręgosłup go bardzo bolał, czego w chuście nie było, pewnie wina złego dociągnięcia.
    - na plecach porażka, dzieć stanowczo za nisko, ale to chyba ogólna cecha nosideł, zaraz przerzuciłam ją w chustę
    - też brakowało mi możliwości krzyzowania pasów, ale faktycznie byłoby mniej wygodnie
    - no i teraz nie wiem, bo miałam wrażenie że panel za krótki aby schować rączki, za długi aby je wyjąć - więc było raz tak, a raz tak, mała sama sobie wybierała co z łapkami zrobi, pewnie ten etap u dziecka że jest niewymiarowe no i szerokość panela jakby akurat w sam raz, ale zaraz za wąski bedzie - ale ja sie nie znam na nosidłach, więc może bzdury klepię

PODSUMOWUJĄC ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne, mój niemałż również zadowolony mimo swoich dolegliwości bo "jest łatwo, szybko i przyjemnie, nie to co motanie w chustę"

edit: fotki dziś wieczorem jak do domu dotrę.

edit2:

Ostatnio edytowane przez dziunka ; 01-08-2010 o 22:18
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Uprawnienia umieszczania postów