Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: MT Tuli

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

nosiłam 10,5kg i muszę przyznać że tego nie czułam, nosidło łatwo sie wiąże, jak dla mnie trochę za długie pasy (ale jestem nieduża; dla innych to może byc zaleta), ale są za to fajnie wypełnione. mt jest baardzo przyjemny w dotyku, nie wiem czy to dobre określenie ale taki lekko pluszowaty. wykonany na prawdę bardzo starannie i estetycznie, kolory przecudne. dziękuję za możliwość testowania i już nie mogę sie doczekać hybrydy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monikaluk Zobacz posta
    nosiłam 10,5kg i muszę przyznać że tego nie czułam, nosidło łatwo sie wiąże, jak dla mnie trochę za długie pasy (ale jestem nieduża; dla innych to może byc zaleta), ale są za to fajnie wypełnione. mt jest baardzo przyjemny w dotyku, nie wiem czy to dobre określenie ale taki lekko pluszowaty. wykonany na prawdę bardzo starannie i estetycznie, kolory przecudne. dziękuję za możliwość testowania i już nie mogę sie doczekać hybrydy
    Dziekuje Monikaluk
    A nasze drugie nosidlo to ergonomic nie hybryd
    Dziekuje jeszcze raz za mila recenzje.
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Ząbki

Domyślnie

Nosiłam moją Hanulę - 13 miesięcy, 11 kilo.
    Pierwsze wrażenie - kolory idealne, cudny w dotyku- głaskałam panel co chwila.., leciutki i kompaktowy. Zawiązałam nas super szybko i było mi idealnie - długość pasów-super dla mnie, ale szerszy nosiciel by narzekał, rozstaw pasów na ramionach- idealny, grubość nie za gruba, cudnie mi się wiązało i nosiło. Z minusów - troszeczkę się zwijały pasy, kiedy na pleckach je krzyżowałam, i te odstające brzegi panela - kombinowałam z pasami by się układały i trzymały fason .
    Hania troszkę ponarzekała na wysokość panela - ciężko jej było wystawić rączki, jedną czasem wydostawała.. Ale podobało jej się Tuli baardzo. Reasumując - minusy napisałam bo trzeba recenzować realnie, ale tak naprawdę to zakochałam się w tym MT.

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

i ja już po testach.
    mei tai wygląda super. moje kolory, staranne wykonanie, po prostu śliczny.
    nosiłam w nim 10 kilowego brzdąca i nosiło się też dobrze. zwijałam pas biodrowy i spokojnie mógł wyciągnąc rączki. panel był tylko troszkę za szeroki, ale nie dużo, więc w sumie w niczym nie przeszkadzało. jak włożyłam małego przy rozwiniętym panelu biodrowym - był troszkę za głęboko i protestował. szkoda, tylko, że było gorąco, jakby nie to, na pewno dłużej byśmy połazili, bo nosi świetnie. nic się nie wżyna, nie przeszkadza i ciężaru dziecia nie czuć.
    mei tai na 5
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mam własne, śliczne Tuli i chciałabym także dorzucić kilka słów o nim.
    Wizualnie podbiło moje serducho od samego początku. Piękne zestawienie kolorów-czekoladowy brąz w połączeniu z zielenią z jednej strony, a paskami zilono-biało-turkusowymmi z drugiej. Jak dla mnie idealnie wypełniony pas biodrowy oraz pasy. Bardzo dobrym patentem jest zagłówek-rzeczywiście bardzo się przydaje. Nie wiem, jakby było było gdyby Tymianek zasnął. Niemniej nam nosiło się bardzo wygodnie!
    Niestety nie dysponuję innym zdjęciem (tutaj z Aniamama):

Ostatnio edytowane przez annya ; 13-10-2010 o 00:45 Powód: tradycyjnie-literówka:)+jeszcze jedna fotka

Domyślnie

annya, ale sliczne zdjecia!! Dziekuje bardzo!
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustomanka Awatar saaudade
    Miejscowość
    far far away

Domyślnie

Ja nosiłam moje 11 kilo i byłam bardzo zadowolona. Po pierwsze powtórzę za annayą, że zestawienie kolorystyczne świetne. Szerokość panela idealna, powodowała, że Hania siedziała bardzo stabilnie i jestem pewna, że było jej wygodnie, mógłby być tylko ciut wyższy, bo jak dzieć zasnął to mu się chciała głowa urwać Jedyne co mi trochę przeszkadzało to duża sztywność tkaniny z której uszyte są pasy. Mam porównanie z moim osobistym MT, który jest ze sztruksu i jest bardzo miękki, ale może być, że to po prostu na zasadzie kontrasu i dlatego mi się tak wydaje. Nie mniej jednak po zawiązaniu nosi jak marzenie generalnie dałabym 5-
    postaram się odszukać foty bo na pewno jakieś były.
    Hania- 2009, Marynia-2011, Zuzia-2014
    Moje miejsce na ziemi .... http://mojewichrowewzgorze.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów