-
Chusteryczka
Przede wszystkim bardzo dziękuję za możliwość testowania MT 
Nosiliśmy z małżem syna 11 kg, 9 miesięcy.
To był mój pierwszy kontakt z MT. Nosiłam w ergo Tuli, manduce i bondolino. Pierwsze wrażenie bardzo dobre - świetny materiał, delikatny, miękki a jednocześnie mocny i trwały. Bardzo dobrze wiązało się pasy tzn. nie ślizgały się, mocno się trzymały. Miałam problem z zawiązaniem pasa biodrowego i nie podoba mi się ten patent MT. Często wiązałam za luźno, pasy miałam wrażenie wbijały mi się w ciało. Dużo bardziej wolę wypełnione szerokie pasy z nosidełek. Górne pasy wg mnie za mało wypełnione i za wąskie. Po godzinie noszenia z przodu zaczęły mnie boleć ramiona - w ergo to mi się nie zdarzyło.
Panel: małż nosił na plecach i jak Mały zasnął, głowa odchylała mu się do tyłu, przydałby się kapturek. Młody wyciągał zawsze jedną rękę, z drugą wyciągniętą już mu było niewygodnie i w związku z tym siedział przekrzywiony. Miałam wrażenie, że panel po bokach odstaje - w ergo są tam pasy, a tu nic co by trzymało. Również nie ma zakładek wyprofilowanych na pupę i trudno mi było ustawić Małego w prawidłowej pozycji żabki z kolankami na wysokości pępka. Fajne miękkie podkładki przy udach - nic go nie gniotło ani nie uciskało.
Nosidło małe i poręczne. Dla mnie minusem są długie pasy plączące się po ziemi. Niestety nie mam porównania do innych MT.
Powiem tak, za takie pieniądze nie kupiłabym na pewno. Ergo Tuli tak, ale MT już nie. Gdybym dostała to oczywiście chętnie bym nosiła
Hehehe 
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania !
Uprawnienia umieszczania postów