Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: MT Tuli

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

nie mogę się doczekać

Chustonówka Awatar kza
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie ?

to ja też bym mogła się jeszcze załapać??
    Jasiu 15.05.2011

Chustonówka
    Miejscowość
    Kociewie

Domyślnie :)

Witajcie!

Bardzo żałuję, że nie trafiłam tutaj wcześniej i nie wiedziałam o możliwości testowania nosidełka, bo okazało się po prostu zbyt "dorosłe" dla moje 3,5miesięcznego brzdąca pomimo tego, że rozmiarowo jest spory (7,5kg i 74cm).. Po prostu za szerokie i za wysokie
    Piszecie, że są jakieś pozycje dla niemowlaka i że można zawijać dolny panel, może jakieś zdjęcia, które podpowiedzą jak to robić, bo bardzo chętnie wypróbujemy..
    No i nosidełko leży i czeka aż mały podrośnie, wielka szkoda, może gdybym to wiedziała kupiłabym chustę ech..

Domyślnie

Malinaa,
    Nie chce abys czekala i nie nosila!!! Powinnas sie juz cieszyc noszeniem swojego maluszka. Wysle Ci chuste elastyczna na dlugie testy i jak bedziecie gotowi przeskoczyn na MT to odeslesz PRosze odezwij sie na priv. Przeslij nam swoj adres.
    Buziaki,
    Ulka

Cytat Zamieszczone przez Malinaa Zobacz posta
    Witajcie!

Bardzo żałuję, że nie trafiłam tutaj wcześniej i nie wiedziałam o możliwości testowania nosidełka, bo okazało się po prostu zbyt "dorosłe" dla moje 3,5miesięcznego brzdąca pomimo tego, że rozmiarowo jest spory (7,5kg i 74cm).. Po prostu za szerokie i za wysokie
    Piszecie, że są jakieś pozycje dla niemowlaka i że można zawijać dolny panel, może jakieś zdjęcia, które podpowiedzą jak to robić, bo bardzo chętnie wypróbujemy..
    No i nosidełko leży i czeka aż mały podrośnie, wielka szkoda, może gdybym to wiedziała kupiłabym chustę ech..
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    Kociewie

Domyślnie :D

Ludzie to się nazywa podejście do klienta - jestem w szoku!!!!

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

my juz po testach bardzo dziekuje za ta mozliwosc.
    Tulik jest na prawde sliczny, wzorek w sowki urzeka, material bardzo mi sie podobal. jest miekki, ale nie zjezdza. dobrej jakosci, bo na pewno troche juz przezyl, a kolor czarny w ogole nie wyblakl. ogolnie starannie wykonany. MT fajnie sie sklada do malych rozmiarow.
    pasy maja bardzo wygodna dla mnie szerokosc. super latwo mi sie wiazalo i sie nie skrecaly. panel wygodny, dobry na szerkosc, nie ma sie do czego przyczepic.
    za to wolalbym, zeby byl wiekszy zaglowek i bardzo brakowalo mi tego, zeby byl podwiazywany. jak Dzieciaczek zasnal ciagle wydawalo mi sie, ze mu glowka lata. wolalabym ja jakos "przymocowac".
    acha - nosilam z przodu i z tylu odwaznik 10-cio kilowy

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

To było moje pierwsze starcie z MT i chociaż nadal pozostałam chustowa, to wrażenia z testowania były pozytywne Duży plus za materiał i jakość wykonania! Spodobał mi się usztywniony pas biodrowy. Pasy naramienne mogłyby być wypełnione na większej długości, ale myślę, że ktoś bardziej oblatany w motaniu MT spokojnie może komfortowo nosić i w tej wersji Nosiłam 10kg wkładzik zarówno z przodu, jak i z tyłu - i zdecydowanie w MT wolę nosić na plecach. MT dobrze sprawił się w przy zimowym noszeniu "na kurtkę".

Dziękuję za możliwość zapoznania się z Mieciem Tuli
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Uprawnienia umieszczania postów