nie mogę się doczekać![]()
nie mogę się doczekać![]()
to ja też bym mogła się jeszcze załapać??
Jasiu 15.05.2011
Witajcie!
Bardzo żałuję, że nie trafiłam tutaj wcześniej i nie wiedziałam o możliwości testowania nosidełka, bo okazało się po prostu zbyt "dorosłe" dla moje 3,5miesięcznego brzdąca pomimo tego, że rozmiarowo jest spory (7,5kg i 74cm).. Po prostu za szerokie i za wysokie![]()
Piszecie, że są jakieś pozycje dla niemowlaka i że można zawijać dolny panel, może jakieś zdjęcia, które podpowiedzą jak to robić, bo bardzo chętnie wypróbujemy..
No i nosidełko leży i czeka aż mały podrośnie, wielka szkoda, może gdybym to wiedziała kupiłabym chustę ech..
Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl
Ludzie to się nazywa podejście do klienta - jestem w szoku!!!!![]()
my juz po testachbardzo dziekuje za ta mozliwosc.
Tulik jest na prawde sliczny, wzorek w sowki urzeka, material bardzo mi sie podobal. jest miekki, ale nie zjezdza. dobrej jakosci, bo na pewno troche juz przezyl, a kolor czarny w ogole nie wyblakl. ogolnie starannie wykonany. MT fajnie sie sklada do malych rozmiarow.
pasy maja bardzo wygodna dla mnie szerokosc. super latwo mi sie wiazalo i sie nie skrecaly. panel wygodny, dobry na szerkosc, nie ma sie do czego przyczepic.
za to wolalbym, zeby byl wiekszy zaglowek i bardzo brakowalo mi tego, zeby byl podwiazywany. jak Dzieciaczek zasnal ciagle wydawalo mi sie, ze mu glowka lata. wolalabym ja jakos "przymocowac".
acha - nosilam z przodu i z tylu odwaznik 10-cio kilowy![]()
To było moje pierwsze starcie z MT i chociaż nadal pozostałam chustowa, to wrażenia z testowania były pozytywneDuży plus za materiał i jakość wykonania! Spodobał mi się usztywniony pas biodrowy. Pasy naramienne mogłyby być wypełnione na większej długości, ale myślę, że ktoś bardziej oblatany w motaniu MT spokojnie może komfortowo nosić i w tej wersji
Nosiłam 10kg wkładzik zarówno z przodu, jak i z tyłu - i zdecydowanie w MT wolę nosić na plecach. MT dobrze sprawił się w przy zimowym noszeniu "na kurtkę".
Dziękuję za możliwość zapoznania się z Mieciem Tuli![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)