prośbe mam
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska- jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.![]()
prośbe mam
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska- jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.![]()
Nino s/h?
Chodzi o nowe nino?
nie, o nino szafran miód , czyli wełniaste![]()
Ok, nie mam, a tak przy okazji - wczoraj widzialam na SuT watek, ze nino i wisienki z Tussah bardzo sie kurcza na szerokosc w praniu co nawet przyznal po czasie Didymos![]()
O cale 5 cm...
Dla zainteresowanych:
http://www.stillen-und-tragen.de/for...f=146&t=108856
taaaaaak, chętnie spojrze, jednak myśle , ze nic nie przebije "skurczenia" mojego nino szafranowego![]()
Proszszsz:
s/h 68cm, pani peniskiem zwana 10,5cm.
O to chodzi?![]()
o to!!!!
Niezłe jajca....zniszczyłam nino.....a w ogóle to nie ja - samo sie zniszczyło!!!
Jak wyschnie to Wam foty pokaże - zsikacie sie...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
A jak to zrobilas???
Blanką mizalała rano herbatą stół(zimna juz prawie)i pociekło na nino które lezało gotowe do wysyłki
. No to wsadzam do pralki, nastawiłam na 30 stopni i uprałam w płynie do prania wełny i tkanin delikatnych. wyciągnęłam nino ze smiesznie małymi peniskami
, oraz w ogóle jakby mniejsze
...
I teraz siedze i pisze, a tu listonosz przynosi mi chuste od magdy - to zesmy sie powymieniały![]()
to co masz chuste dla lalek?
czekajta, zaraz wam pokaze -
Hmmm, łaze na balkon i ogladam na bieżące - jest coraz mniejsze , moze całkiem zniknie????
to potnij na kawałki i sprzedawaj
gatki na pieluchy jak malowanie i to jakie wyrafinowane![]()
68 cm 10 cm pani![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
cos mi sie zdaje ze tu bedzie niezly ubaw ..
ide sobie kawke zrobic ...
az mi sie dziecko popłakało....prosze chwile cierpilwosci, aczkolwiek nino wygląda dosc spektakularnieniezły sie włochasz z niego zrobil strona "szafranowa wygląda teraz jakby sie w czyms wytarzała....
chusta maleje i twardnieje - czyli mi ją sfilcowało. dobrze, ze ptaszków nie wsadziłam.....haaa