Witaj i powodzenia. Trochę ćwiczeń i zobaczysz jakie to proste i cudowne!
Witaj i powodzenia. Trochę ćwiczeń i zobaczysz jakie to proste i cudowne!
Stasia 03.05.2008 , Jack 12.10.2009 , Toboma 3.07.2012
Witaj. Chustowanie nie jest wcale trudne do opanowania, zobaczysz
. I maluszkiem tez bym sie nie przejmowala, ze nie polubi
Zajrzyj do dzialu warsztaty/spotkania, na pewno jest w Twojej okolicy jakis KK albo chustomama.
powodzenia![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Witaj. W Katowicach spotykamy się w miarę regularnie. W tym wątku się umawiamy http://www.chusty.info/forum/showthr...cia!%29/page18Jakbyś miała ochotę, zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy.
Mam nadzieje, że będzie tak jak mówiecie
Pentla dzięki za linka, na pewno bedę śledzić wątek, choć chyba troche czasu upłynie zanim pojawie się na spotkanku. Mój Mikołaj najpierw musi polubiec chustę (a ja ją muszę troche umieć wiązać), żebym mogła wpakować się z nim w autobus i przyjechać do Was. A jakie najmniejsze dzieciaczki pojawiają się na spotkaniach?
Witaj! Jeśli mogę Ci coś doradzić,to właśnie nie zwlekaj ze spotkaniem w KK,bo tam pokażą Ci fajne sposoby wiązania,skorygują co trzeba i będzie łatwiej i Tobie i dziecku.Powodzenia!![]()
Tylko jak ja go mam tam zabrać? Mikołaj ma 2,5 miesiąca. Samochodem nie jeżdże, a opcja wózek w komunikacji miejskiej to do mnie nie przemawia...
Nie no, skoro Twój synek to Mikołaj, na pewno polubi chustęA ile ma? Ostatnio najmłodsza była ponad 4 miesięczna Emilka.