Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Ile kosztuje dziecko?

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie

Przerażacie mnie z tymi kosztami Mój synek ma 4 miesiące i wydatków prawie w ogole nie mam (pieluchy wielor.,mleko moje, kaszka jest - ale zanim ja skonczymy, to dluuugi czas minie, ubranka używane lub od rodzinki dostałam, wozek od dziadkow, jedynie chusty kupiłam) i mysle ze koszta jakies wieksze nie beda gdy bedzie rósł.

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eweknap Zobacz posta
    Przerażacie mnie z tymi kosztami Mój synek ma 4 miesiące i wydatków prawie w ogole nie mam (pieluchy wielor.,mleko moje, kaszka jest - ale zanim ja skonczymy, to dluuugi czas minie, ubranka używane lub od rodzinki dostałam, wozek od dziadkow, jedynie chusty kupiłam) i mysle ze koszta jakies wieksze nie beda gdy bedzie rósł.
    Koszta sie zaczną, jak pójdzie do szkoły - podręcznik+ćwiczeń ze cztery na jeden przedmiot, zeszyt taki, śmiaki i owaki, plecak, tornister, skrzypce, nauka jazdy konnej, tenis......... Jezu? A w między czasie wycieczka szkolna i aparat fotograficzny, który Twój maluch musi mieć koniecznie (tylko po co?) .... no i kieszonkowe oczywiście.

Uprawnienia umieszczania postów