Fajnie, ze znalazlam ten watek bo w tamtym tygodniu przeprowadzilam badzo emocjonalna dyskusje z kierownikiem sklepu dzieciecego na temat nosidelek. Chcialysmy z kolezanka zobaczyc co oferuja w takich najbardziej pospolitych sklepach typu smyk, fartlandia, itd... no i mialam dla nich propozycje edukowania przecietnego rodzica, ktory moze nie mial zadnej stycznosci z chusta lub nosidelkiem ergonomicznym.... No i ... podchodzi pan i pyta czy moze pomoc. Ja najpierw, ze chcialam zobaczyc jaka maja oferte nosidelek i chust. Pan mi pokazal i od razu "pouczyl' ze chust to on nie lubi i nie poleca (juz w tym momencie serce mi zaczelo mocniej bic!) ale bardzo poleca Baby Bjorn bo wedlug niego jest to najlepszej jakosci nosidelko na rynku.. a skoro sam wyprobowal (cuda takie jak) womar i graco to sadzi, ze bjorn jest rewelacyjny. Ja na to, ze nie do konca sie moge z nim zgodzic a on, razem z druga "przemila" pania na nas naskoczyli, ze skad taka opinia, i ze nigdy sie z taka jeszcze nie spotkal...itd.. Zrobilysmy panu wyklad na temat chust i nosidelek ergonomicznych versa wisiadelek. Pan upieral sie przy swoim, ale kazalysmy mu zalozyc nosidelko ergonomiczne (bo twierdzil, ze wisiadlo szybciej sie zaklada), potem przy uzyciu lalki, obrazkow itd... przekonalysmy pana i 'przemila' pania, ze moze jednak cos w tym jest. Zgodzil sie poczytac sobie na forum chusty.info wieczorkiem a nosidelka ergonomiczne do swojego sklepu zamowil

!
Za kazdym razem jak jestem w tych sklepach i widze wisiadla to tez mnie skreca... i to tak na maksa!!!!!!!! Znowu serce mi mocniej bije..haha!!!