Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: Szczyt głupoty wisiadłowej

Mieszany widok

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

nie tak łatwo się zorientować niestety. wchodzisz w wyszukiwarke, wpisujesz nosidlo i Ci pokazuje sie masa wisiadel. wchodzisz na CENEO http://www.ceneo.pl/;004+snosid~~so i nie ma ani jednego nosidla. sa same wisiadla. i to super zaufanych firm m.in. fisher price!!!!!!!!!!! a nawet tu - wchodze na forum i spotykam sie z hasłąmi ze tylko chusty, ze nosidla sa zle, a dopiero po zglebieniu tematu (malo komu chce sie tyle siedziec, co ja) dostrzega sie roznice miedzy roznymi typami nosidel. a sklepy z ergonomikami i mei tai nie sa na pierwszych stronach niestety... na allegro tez pozadne nosidla gina miedzy wisiadlami.
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gema Zobacz posta
    a nawet tu - wchodze na forum i spotykam sie z hasłąmi ze tylko chusty, ze nosidla sa zle, a dopiero po zglebieniu tematu (malo komu chce sie tyle siedziec, co ja) dostrzega sie roznice miedzy roznymi typami nosidel. a sklepy z ergonomikami i mei tai nie sa na pierwszych stronach niestety... na allegro tez pozadne nosidla gina miedzy wisiadlami.

sorry GEMA ale nie masz racji - forum jest o chustach i NOSIDŁACH MIĘKKICH - w przyklejonych tematach jest i jedno i drugie, chociaż fakt że o chustach jest więcej bo jednak są bardziej uniwersalne i tańsze (haha, no w pzreważającej ilości powiedzmy...) a nosidła to już np nie od urodzenia itd...

ja nie oczekuję że wszystko będzie podane mi na tacy - jak mam dziecko i interesuje mnie coś dla niego to idę dalej niż pierwsza pozycja w wyszukiwarce będąca reklamą...

Całe szczęście, że jednak jest coraz lepiej i więcej jest dobrych ergonomików na rynku, ale raczej nosidło za 300-400zł nie przebije popularnością wisiadała które na all sa od złotówki... tak jak w supermarketach więcej jest rodzajów napojów gazowanych niż soków bez cukru czy mleka sojowego - co nie znaczy, że będę się colą żywić i czipsami zagryzać...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

ja tylko mówię jakie sa pierwsze spostrzezenia... wiele osob serio nie ma czasu, albo po prostu sa naiwne i wierza w pierwsze lepsze lub gorsze opinie... co, do cen, niestety racja...
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Uprawnienia umieszczania postów