Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: mamo_trojki czy to ty??

Chustomanka Awatar julianka.
    Miejscowość
    KR

Domyślnie mamo_trojki czy to ty??

Mamo_trojki czy to Ciebie z cała trojka a własciwie czworką widzialam dzis na dwunastce u Dominikanów?? Cala msze zastanawialam sie skąd znam ta miła twarz a olsnilo mnie po wszytkim kiedy zobaczylam , ze chusta idzie w ruch w prawdzie na innej mamie i z innym maluszkiem ale pod Twym bacznym okiem
    My bylismy w komplecie z charakterystycznym dreptusiem gaduła w zielonej kurteczce. Pozdrawiam.
    Ania mama Juli, Błażusia i Franusia

Chustoholiczka Awatar Joania
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

jeśli mała blondynka no powiedzmy sympatycznie wyglądająca z fryzurką równo przystrzyżoną (chyba) to pewnikiem Mama trójki

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

no tak, to bylismy my - my tzn. my z chłopakami i męza brat z żona i córeczką. było nas tak dużo, ze rzeczywiście trudno nas bylo nie zauwazyć a po mszy szwagierka motała się z młodą w natkę sunset, a ze bez lustra, to ja pomagalam
    a ten Twój dreptuś, to taki mini chłopczyk na własnych nóżkach co to do wózeczków podchodził? i córcia ok. 3 latka? mogłaś się ujawnić pozdrawiam

Joanek, podpadnięta jesteś
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustomanka Awatar julianka.
    Miejscowość
    KR

Domyślnie

Tak mini chłopczyk i dzielna trzylatka to moj zestaw A z tym ujawnianiem to ja taka jakas niesmiala jestem A jeszcze do niedawna mialam MT z doliny.... prawda, ze mialabys niespodzianke jakbys nas w nim zobaczyła Wtedy chyba nie musialabym sie tak czaić
    Ania mama Juli, Błażusia i Franusia

Uprawnienia umieszczania postów