(qurcze - nie moge znalezc poprzedniego postu z podobnym zdjeciem zeby podpiac sie z tematem)
http://www.flickr.com/photos/finadrea/2311123872/
jeden tata z wisiadelkiem a drugi -chyba z MT?
przepraszam nie moglam sie oprzec![]()
(qurcze - nie moge znalezc poprzedniego postu z podobnym zdjeciem zeby podpiac sie z tematem)
http://www.flickr.com/photos/finadrea/2311123872/
jeden tata z wisiadelkiem a drugi -chyba z MT?
przepraszam nie moglam sie oprzec![]()
no co?
wielkie rzeczy rozzstaw nog inny??
gdyby byly dwa MT (albo jakies nosidla ergo) to byloby takei ladne zdjecie propagandowe![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
pięknie widać różnicę...
kondycja męskich orderów in spe (o ile to chłopcy siedzą w nosidłach) też może być innaZamieszczone przez grimma
![]()
to po lewej to raczej jakieś ergonomiczne a nie miętek.
a zdjęcie poglądowe - boskie!
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Tak, po lewej jest ERGO.Zamieszczone przez mart
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
My bylismy dzisiaja cala rodzina w zoo w Colchester, super mielismy dzien... Widzialam cala mase dzeici w wozkach, dwa, na oko 2 miesieczne w wisiadelkach, jedno przodem do swiata w jakims koszmarku, przy ktorym BB wyglada na luksus.. No i potem taki obrazek... zachodzimy do kawiarni (Orlinek na plecach w Bamberoo), w tym samych czasie zachodzi rodzinka z takim wypasionym nosidlem na stelarzu, mnoswtwo sprzaczek, pasow, maluszek 10 miesieczny wisi w tym ustrojstwie na jaderkach.... I wiecie co, mama tego maluszka zapytala mnie co ja takiego mam na plecach i czy mam kondycje tak malego nosicPokazalam jej mojego mietka, powiedzialam, ze duzo nosze, nie smialam powiedziec, ze nie zalozylabym ich nosidla...
Szkoda, ze nie mam fotek, ale jakos tak nie wypadalo robic zdjec tym rodzicom....