na ten moment
LL tropikalna z bambusem![]()
na ten moment
LL tropikalna z bambusem![]()
ja mam jedną
zarkę elevilla, oryginals
bo pouch się nie liczy
gdybym mogła zmienić..to chciałabym konopki natury![]()
Uwielbiam Nati grecje z wełną, nosi bosko![]()
storczyk zdecydowanie to najbardziej uniwersalan i wytrzymala chusta
obojetne czy inka czy leos.
ja bym chyba nie mogła mieć jednej chustyno chyba że bym już nie nosiła...
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja mam tylko jedną w posiadaniu, lane ukochaną![]()
Beata mama dwójki smyków
Jasiek 27.08.1994
Kuba 16.06.2010
nie wierzę, że jako pierwsza wymieniam francuską tęczę![]()
nosiłam 13 kg na próbę i było super, a teraz czekam na maluszka i jest taka mięciutka, że powinna być w sam raz.
kocham katję z wełną, ale powyżej 10 st c. się w niej gotuję, nino szafranowe i podobało mi się pomarańczowe SP z wełną, ale jako że jestem gorąca dziewczyna, to jako jedyna wełenka nie mogłaby być
no i z lnem się jeszcze żadnym nie dogadałam...
chyba wełniane aare, chociaż jestem typowym przykładem zmiennej kobiety i pewnie za miesiąc już inna będzie tą naj![]()
2 + 7 (2005-2018)
Ja bym chciała mieć jedną, ale jakoś nie mogę się wyleczyć
Jak na razie Stendhal z alpaką.
Ja bym chciała mieć kilka(3), bo z jedną to smutno jakoś. Ale jakbym musiała wybierać, to Agave.
mam jedną, niezmienną, którą raz sprzedałam i nigdy więcej się z nią nie rozstanę. moja piękna historyczna, indio jasne farbowane na fiolet przez jedną z forume, daleką drogę już przeszła ale ją kocham. od niej zaczęła się przygoda z fioletem u mnie![]()
odkopuje temat, bo wlasnie zmieniam zdanie- rybki karmin. Nosza bosko!dzis mala usnela mi w nich na plecach!
narazie moja girasolka...ale pewnie to początki...pewnie jeszcze na nią nie wpadłam...hmmm...choć te nowe indio silk mi sie tak mota ze samo![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ineczkaja ciągle w niej zakochana
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
rozek - moja pierwsza chustowa miłość
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08