... jaka by to była?![]()
... jaka by to była?![]()
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
hehe, dobry temat
teraz prawie nie potrzebuję już chust, więc mam tylko kółkową bawełnianą (i mt i drugą kółkową skośnokrzyżową, hihi tyle że mojej siostry
i pouch, ale męża, na mnie za duży i stare samoróbki też gdzieś leżą
)
a kiedyś to wystarczyłyby mi pawie, bo byłam w nich zakochana, miłość ma się nie spełniła![]()
Ostatnio edytowane przez Fiona ; 07-05-2010 o 18:04
nie, nie, nie! JEDNA i koniec!
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
pawie
ale majac tylko i wylacznie jedna chuste do wszystkiego (a ja do wielu rzeczy chust uzywam), pewnie szybko bym ja znienawidzila wizualnie
mam jedną, niezmienną, którą raz sprzedałam i nigdy więcej się z nią nie rozstanę. moja piękna historyczna, indio jasne farbowane na fiolet przez jedną z forume, daleką drogę już przeszła ale ją kocham. od niej zaczęła się przygoda z fioletem u mnie![]()
odkopuje temat, bo wlasnie zmieniam zdanie- rybki karmin. Nosza bosko!dzis mala usnela mi w nich na plecach!
narazie moja girasolka...ale pewnie to początki...pewnie jeszcze na nią nie wpadłam...hmmm...choć te nowe indio silk mi sie tak mota ze samo![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ineczkaja ciągle w niej zakochana
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
rozek - moja pierwsza chustowa miłość
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
Girasol opuncjapiękna, nośna i pierwsza
Odkopuję po roku, bo ciekawa jestem jak dziś byście na pytanie odpowiedziały![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Hmm mam trzy ulubione i jest dylemat. albo PHI, albo pawie konopne, albo złote ryby. Coś z tych trzech, pewnie PHI, na szczęście nie muszę wybierać uff![]()
ja bym zostawiła rapalke paisley i uszyłabym nosidło![]()
Jak by mozna bylo miec tylko jedna chuste, to po co by bylo chustowanie![]()
Ostatnio edytowane przez Muminmamma ; 15-12-2014 o 23:21 Powód: literowka