acha ....![]()
Na pewno do zdjęcia![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
hehe
widze ze skrzwienie zupelnie nastapilo
ale nie ejst an szczescie zdjecie z aukcji allegro![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
To jest na pewno tylko do zdjęcia, bo to e-kartka jest.
[quote="La Loba":3juq3207]To jest na pewno tylko do zdjęcia, bo to e-kartka jest.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
E tam nie przesadzajmy - Zośka z fascynacją włazi do wielkich supermarketowych toreb wielorazowych a wieziona była raz na przystanek autobusowy w wózku na zakupysiedziała sobie w torbie po turecku i tylko jej łepek wystawał a ludzie mieli takie miny,, że o rany!
![]()
a my bujaliśmy madzię w torbie plażowej![]()
do supermarketowej też właziła i dziąsła szczerzyła z zachwytu![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Do tej eko-torby z Tesco to ja czasem więcej niż 10 kg ładuję, więc dziecia spokojnie wytrzyma![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Śmieszne to zdjęcie![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Rozśmieszyło mnie to co napisałyście, że wasze dzieciaczki do toreb wchodzą![]()
Ciekawe czy mój też będzie tak chciał
Dopiero ma 3,5 mies., zobaczymy co wymyśli
![]()
..
Wojtus nie wchodzi do toreb Wchodzi do wszelkich pudelek, pudel i szaf![]()
Dzieciaki lubią takie zabawy.Mój nad torby przedkłada pudła kartonowe w których go ciągamy.