Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jaka chusta , prosze o pomoc :)

Chustonówka

Domyślnie Jaka chusta , prosze o pomoc :)

Hey

Pewnie zadaje po raz setny to pytanie ale widze ze o chustach wiecie wszystko wiec mam nadzieje ze i mi pomozecie
    Jaka chusta dla poczatkujacej ???

Jest ich tyle ze juz mnie glowa rozbolala a im wiecej czytam tym mniej wiem

Moj synek ma 4 miesiace i jest duzy czyt. ciezki wazy jakies 8 kg a ja jestem wysoka 176 i szczupla a ostatnio to raczej juz chuda. Kregoslup siada. A nosic trzeba, tym bardziej ze synek toleruje wozek jedynie przez godzine gora a potem ryk straszny.

Przyznam sie Wam ze w pierwszym momencie poszlam na latwizne i kupilam nosidlo Baby bjorn jednak jak widze to moje dziecko wiszace w tym nosidle to zdrowy rozsadek mi podpowiada ze to nie byl najlepszy wybor.

Wiec prosze o rade jaka bedzie dla mnie nalepsza chusta. Tak na poczatek. Kolory to drugorzedna sprawa.

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie Re: Jaka chusta , prosze o pomoc :)

Cytat Zamieszczone przez sony
    Hey

Pewnie zadaje po raz setny to pytanie ale widze ze o chustach wiecie wszystko wiec mam nadzieje ze i mi pomozecie
    Jaka chusta dla poczatkujacej ???

Jest ich tyle ze juz mnie glowa rozbolala a im wiecej czytam tym mniej wiem

Moj synek ma 4 miesiace i jest duzy czyt. ciezki wazy jakies 8 kg a ja jestem wysoka 176 i szczupla a ostatnio to raczej juz chuda. Kregoslup siada. A nosic trzeba, tym bardziej ze synek toleruje wozek jedynie przez godzine gora a potem ryk straszny.

Przyznam sie Wam ze w pierwszym momencie poszlam na latwizne i kupilam nosidlo Baby bjorn jednak jak widze to moje dziecko wiszace w tym nosidle to zdrowy rozsadek mi podpowiada ze to nie byl najlepszy wybor.

Wiec prosze o rade jaka bedzie dla mnie nalepsza chusta. Tak na poczatek. Kolory to drugorzedna sprawa.
    Witaj
    otóż kolory to sprawa równorzędna żeby nie powiedzieć pierwszorzędna . Kup chustę wiązaną, rozmiar 4,60 powinien być dobry na ciebie, mój mąż jest wyższy i grubszawy i spokojnie daje radę
    Wejdź na wątek chustobazarku, tam dziewczyny sprzedają swoje chusty, uzywane i nowe, używane są już mięciutkie
    A jeśli chcesz nową to polecam ci naszą polską NATI

Chustonówka

Domyślnie

Napisalam ze kolor to drugorzedna sprawa bo na poczatek nie jestem wybredna

Dziewczyny a taka ?
    http://www.allegro.pl/item385287738_chu ... ia_cd.html

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie

Nie motałam sie nigdy w girasola, tylko dotykałam, więc poczytaj sobie recenzje o girasolku i będziesz wiedziała. Najlepiej by było, gdybyś mogła wbić sie gdzies na warsztaty chustowe. Tam byś zobaczyła, podotykała i pewnie ktoraś za serce by cię chwyciła. Ja z czystym sumieniem polecam Nati(daje radę nawet mojemu 15 kilogramowemu dwulatkowi) i inkę strorchewiege. Te mam, używam i zakochana w nich jestem

Uprawnienia umieszczania postów