Nie moge się tu nie dopisać bo dzis doszły nasze prywatne fale acqua i szczękę zbierałam z podłogi. Piekne są nieziemsko jak dla mnie i zaskoczył mnie kolor!!!! Spodziewałam sie czegoś w odcieniu turkusowo- niebieskim a one są PETROL!
Nie moge się tu nie dopisać bo dzis doszły nasze prywatne fale acqua i szczękę zbierałam z podłogi. Piekne są nieziemsko jak dla mnie i zaskoczył mnie kolor!!!! Spodziewałam sie czegoś w odcieniu turkusowo- niebieskim a one są PETROL!
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
he he he, a nie mówiłam
petrol, nie petrol, kolor taki, że mózg staje![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
motyle didka i duszki![]()
Ja przeżyłam wielkie zaskoczenie:
in plus: gdy dotarła dl mnie Nati Perła Style z bambusem. Nie miałam o Natkach zbyt wysokiego mniemania po posiakach, a do tego nie wiedziałam czy te szarości i ten wzór... a tutaj przyszła chusta TOTALNIE NIESPRZEDAWALNA !!! Kilka razy na dzień się w nią motamy a jak już nie będę miała pomysłu co z nią zrobić, to przerobię ją na bluzkę!
i minus: długo oczekiwany, wymarzony Jim. Jest cudny, to fakt, ale spodziewałam się się aury elegancji rodem z taftowego opalizowania a przyszedł kawałek szmaty, który jest boski, ale żeby tą boskość z niego wydobyć, potrzeba odpowiedniej oprawy świetlnej.
... aż się boję jakie będą oczekiwane wisienki...
Zdecydowanie fale aqua. Kolor intrygował mnie na obrazku od dawna. Czytałam opinie, ze fale to kiepsko noszą itd. , ale stwierdziłam, że muszę sprawdzić sama. Wreszcie zdecydowałam się na kupienie dla siebie. Efekt? Przynmniej trzy pierwsze osoby z tego wątku współzarażne(nawet dokładnie tym samym egzemplarzem). Jak dla mnie to mój numer jeden.
mi sie bardzo spodobaly rumianki, osobliwie jedwabne (nie oczekiwane to bylo), swietna chusta: nosi super, gladka ani slizka....
a nie spodobaly misiescisly splot....wyglada brzydko (IMO) fuuu
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
Podbiję wątek, bo ciekawy jest
Didek nam ostatnio takie zdjęcia funduje, że co nie chusta, to zaskoczenie![]()
Rozumiem, jeżeli chodzi o limity - i tak prawie wszystkie momentalnie znikają, więc zdjęcie jest nieistotne. Ale zdjęcia standardów są takie, że strach na nie patrzeć, prawdę mówiąc. Większość pasiaków wygląda jak chodniki podłogowe. A jak zobaczy się na kimś, to całkiem ładne chusty są.
Chyba te zdjęcia są po to, by odstraszyć przypadkowych klientów. Wstęp tylko dla chustomaniaków
![]()
Nie. Jako,ze każdy wie, ze zdjęcie nie oddaje uroku chusty to widząc swatch wyobraża ją sobie jako piekniejszą (po swojemu) i kupuje. To jak znajomość internetowa. Kupujesz wyobrażenie o chuście a nie chustę![]()
pozytywnie zaskoczyła mnie katja, spodziewałam się pasków łowickich, a przyszła cudnie energetyczna chusta
i didkowy simoncudownie wiosenna chusta!
in minus - perełka nati. przy pawiach (ten sam zestaw kolorów) wyglada jak ścierka do podłogi.
i SP szaro-grafitowe. w zyciu nie widziałam tak ponurej chusty![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Andrzej tata Julki (17.03.2008) i Alicji (20.04.2011)
skoro mówimy o samym wyglądzie...
na (+) hopp timbuktu - boskie kolory, nie mogłam się napatrzeć, obcięłam na krótszą a potem sprzedałam, ale z resztek zrobiłam kilka kosmetyczek i choć chusty już ze mną nie ma, to kosmetyczki są i swoją urodą nieustannie mnie zachwycają
drugi na (+) to girasol donau - na zdjęciach bardzo turkusowy, a w rzeczywistości turkusowy jest wątek i dwa pasy, reszta zielono - brązowa. Chusta przepiękna, zieleniami przypomina mi Amazonię, a brąz nawiązuje do Maruyamy, do tego jest odrobinę turkusowa - po prostu przepiękna, wiosenna chusta!
na (-) indio biało - niebieskie. Indio podobają mi się tylko na zdjęciach. W rzeczywistości fuj, narzuta na łóżko... Bardzo szybko powędrowało dalej, nawet nie zrobiłam mu jednego zdjęcia...
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 19-04-2011 o 20:55
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Na + Natkowy diament z bambusem - cudny miękki i cieniutki, fale japura pożyczone - kolor nie do ujęcia, kawał szmaty.
Na- Wymarzona Babylonia green peas - rozczarowała mnie grubością i sztywnością, nie dogadałyśmy się
Didkowe wełniane ptaszory na równi ze "starymi" wełnianymi Nati (japan, sp) - grube sztywne koce - nie do zawiązania dla mnie.
Matko, przez ten wątek stwierdzam, że właściwie to ja chciałabym jednak te fale niebieskie... Co chwila coś chciałabym, ale te fale są piękne, zaiste! Dr Google poszedł w ruch, to się naoglądałam
.
Ciche wyrazy zazdrości dla Posiadaczek...
+ trigreen
- mea frizzle