Pokaż wyniki od 1 do 20 z 81

Wątek: Które chusty najszybciej się niszczą?

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adriana Zobacz posta
    Aniu, ja bym jednak doprecyzowała. bo miałam leona starego, starego, od donki. bez zaznaczonych krawedzi i środka. był boski!!!! do dziś wspominam z rozrzewnieniem
    tęskniłam, więc kupiłam sobie nowego, i ten nowy własnie to niestety już nie było to...
    doprecyzowuję czerwony leoś (rok 2008 ) jakos niespecjalnie złamany (leosie wtedy byly lepszej IMHO jakosci niz dzisiaj) a mechaty trochę byl...... natomiast "napotęgę" zmechconego mialam natura i widac bylo ze pietno eksploatacji odcisnelo na nim swoj slad (zeby nie powiedziec zmiazdzylo go )

ale swietnie nosily te chusty- tego im odmowic nie mozna bylo........ myslę ze kwestia mechcenia jest bardzo powiazana z tym diamentowym wzorkiem

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

Nati - pasiaki super, grecja wełna super. Grecja bawełna nie bardzo. Len Japan mam teraz pożyczony, robi wrażenie porządnego, ale robią się prześwity które trzeba poprawiać Bambusy Nati rozmaite miałam pożyczone i macałam - one faktycznie z czasem nabywają pewnej "zdechłości", trudno to opisać.
    Storch - mam wieloletnią, megazłamaną, megaużywaną Annę - widać że nie jest nowa, ale trzyma się super, kolory żywe.
    Pola-tuch - jak wyżej.
    Ellaroo - jak wyżej.
    Babylonia - kółkowa passion fruit wieloletnia intensywnie używana jest zmechacona, ale mięciutka i kochana. Miałam paprykę - inna chusta, śliska, miałam wrażenie, że w ogóle się nie zużywa.

Lany i Vatanai na razie za mało używałam, żeby coś powiedzieć.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

Dla mnie najlepsza jest Babilonia, nawet mimo tego,ze traci kolor;
    Didymos stary pasiak - rewlacja - nosi już 4 dziecko, miękki jak ścierka ale wciąż daje radę, nawet z 13kg mezczyzną;
    Rapalu - miałam do testów, pare osób testowało a do mnie chusta przyszła sztywna;
    Indio - traci kolor i strasznie się zaciąga;
    Nati - dobra chusta za przystępną cenę;
    P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)

Uprawnienia umieszczania postów