ja mialam nino zyklama - nosił rewelacyjnie ale mnie gryzłi co gorsza Szyma mojego rownież. maly mi sie w nim wiercil na maxa stad zyklamek w świat poleciał.
Mam też nino antracytka i moim zdaniem nosi super choć faktycznie jest cieniuchny bardzo.
miałam w ręku tylko szafran-miód i byłam w szoku, że w ogóle taka genialna chusta istnieje. cieplutka (testowałam przy -20 na dworze...), niegryząca, no ale przede wszystki mega nośna.
niestety nie miałam w ręku innych, więc nie mam porównania, ale to była chyba najfajniejsza chusta, w jakiej nosiłam póki co.
potwierdzam, nino s-h to najgenialniejsza chusta jaka miałam.
nino bawełniane cuuudne, ale dla maluchów, bo z nośnością tak sobie...
teraz zobaczymy jak nosi nino jedwabne![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
ja testowalam kilka nino i tak:
antracyt wełna - nosi doskonale, nie gryzł (mnie), jest średniej grubości, ładnie się dociągał
s-h - nosi doskonale, gryzł nieco (mnie), jest grubszy niz antracyt, dobrze się dociagał
kobalt z wełną - doskonała nośnośc, nie gryzł (mnie), mały węzeł, ładnie się dociągał
malve z wełna - jw
natur z wełna - jw
zyklam z welna - nośnośc dobra, gryzący (mnie), ładnie się dociągał, trochę sztywny,grubszy ... jak s-h
zyklam - fiolet - nośność taka sobie, ciężko się dociągał, zjeżdzał z ramion
petrol - cienki, nosi fajnie, miękki, dociąganie doskonałe
havana - jw
rubinowy - cienki, nosi doskonale, łatwo się dociąga
ufff... no chyba wszystko![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
ja mam zwykła bawełne jeans blue czy cos takiego, moje 16kg ledwo daje rade nosic po domu, na spacer sie nie nadaje![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter