Pokaż wyniki od 1 do 20 z 71

Wątek: Chusty Womar (wydzielony)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Biedronko, a zwróciłas uwagę że inne moje pytanie też zostało bez odpowiedzi? i nie piszę o womarze.
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adriana Zobacz posta
    Biedronko, a zwróciłas uwagę że inne moje pytanie też zostało bez odpowiedzi? i nie piszę o womarze.
    ta
    moze zadaj na pw
    nie umknie niezauwazone
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

to?:
    czyli, co? jezeli ktoś wypuści kiepski produkt, naskoczymy na niego, on poprawi co było złe, to potem nie ma już możliwości normalnej rozmowy?
    ja zauważyłam, nie do mnie było. ale tez ciekawa jestem, po co były nagonki na womar jeśli nie po to żeby się poprawił. po to by się firma zamknęła? sądzę iż to niedoczekanie.
    i womar to się powinno wesprzeć w dążeniu do światłości, w końcu np infant tu do nas nie napisał nic

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

Przecież to jasne kiedy womar odkupi swoje winy. Kiedy wycofa swoje wszystkie wisiadła ze sprzedaży i pokornie pokłoni się na forum chustowym przed wszystkimi chustomamami. A tak na poważnie, to też byłoby mi się ciężko przekonać do ich chusty (mimo tego, że nowe zdjęcia wyglądają całkiem całkiem), bo widok wiszących dzieci w ich pozostałych produktach kłuje w oczy.
    P 2009, I 2011, R 2013, M 2017

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobak Zobacz posta
    Przecież to jasne kiedy womar odkupi swoje winy. Kiedy wycofa swoje wszystkie wisiadła ze sprzedaży i pokornie pokłoni się na forum chustowym przed wszystkimi chustomamami. A tak na poważnie, to też byłoby mi się ciężko przekonać do ich chusty (mimo tego, że nowe zdjęcia wyglądają całkiem całkiem), bo widok wiszących dzieci w ich pozostałych produktach kłuje w oczy.
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobak Zobacz posta
    no, niestety, kłuje. i oby one zniknęły jak i to paskudne wiązanie!

i na fb

Domyślnie

Wiem, ze pewnie to juz czytalyscie i pewnie juz ktos na forum cytowal, ale ja dopiero to wyczytalam na ich stronie:

" Nie polecamy natomiast proponowanego przez producentów chust noszenia dziecka na plecach. Jest to pozycja ryzykowna ze względu na brak kontaktu z rodzicem. Dziecko nie pozostaje w zasięgu wzroku matki, nie ma możliwości być tulone czy głaskane. Może się też niekontrolowanie odchylić lub zakrztusić. Jako alternatywę dla tej pozycji polecamy wspomnianą wyżej pozycję przodem do świata."

No, super!
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CABabies Zobacz posta
    Wiem, ze pewnie to juz czytalyscie i pewnie juz ktos na forum cytowal, ale ja dopiero to wyczytalam na ich stronie:

" Nie polecamy natomiast proponowanego przez producentów chust noszenia dziecka na plecach. Jest to pozycja ryzykowna ze względu na brak kontaktu z rodzicem. Dziecko nie pozostaje w zasięgu wzroku matki, nie ma możliwości być tulone czy głaskane. Może się też niekontrolowanie odchylić lub zakrztusić. Jako alternatywę dla tej pozycji polecamy wspomnianą wyżej pozycję przodem do świata."

No, super!

No, nawracają się jak nic - a jak w chuście niewygodnie to wisiadełko załatwi sprawę

Nieśmy kaganek oświaty i do womara i do infanta i nawet do babybjorna - tylko coś mi się wydaje, że jak ktoś sprzedaje fast-foody to mu raczej przemianowanie się na producenta zdrowej żywności nie grozi...

To się nazywa dysonans podecyzyjny (tak mnie forum rozwija) - przyznanie, że chusty są lepsze/zdrowsze niż wisiadła oznaczałoby, że poprzednia działalność była BE i należy się z niej całkowicie wycofać - no ale podejrzewam, że to za dobry interes. żeby się aż tak poświęcać...

Więc dołożono kolejny asortyment obok - i teraz nam się taki supermarket zrobił - na stoisku z warzywami jest kierunkowskaz do działu z chipsami...

Takie mam odczucia na chwilę obecną - nie oglądałam katalogu, jakoś nie śledzę nowinek u żadnego z producentów wisiadeł...
    Czekam na pozytywne opinie forumowiczek nt tych chust w dziale "Różne chusty i nosidła" - morepig może zamieścisz tam swoją? A zresztą idę szukać, może są już tam ich całe setki a jakimś cudem mi umknęły?
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 05-05-2010 o 23:52
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    to?:

ja zauważyłam, nie do mnie było. ale tez ciekawa jestem, po co były nagonki na womar jeśli nie po to żeby się poprawił. po to by się firma zamknęła? sądzę iż to niedoczekanie.
    i womar to się powinno wesprzeć w dążeniu do światłości, w końcu np infant tu do nas nie napisał nic
    a nie marta choć to też.
    ale pisałam do Biedronki o zupełnie innej sprawie. jedna ze sprzedających chusty powiedzmy X, napisała że chusty Y miały błąd w produkcji. pytałam 2 razy skąd wie, bo to mocne słowa pod adresem konkurencji. i ciszaaaaa
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

a nie marta choć to też.
    ale pisałam do Biedronki o zupełnie innej sprawie. jedna ze sprzedających chusty powiedzmy X, napisała że chusty Y miały błąd w produkcji. pytałam 2 razy skąd wie, bo to mocne słowa pod adresem konkurencji. i ciszaaaaa
    aha zasiałaś we mnie ciekawośc hi hi

i na fb

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to bylo chyba w moim wątku

Uprawnienia umieszczania postów