Pokaż wyniki od 1 do 20 z 71

Wątek: Chusty Womar (wydzielony)

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CABabies Zobacz posta
    Wiem, ze pewnie to juz czytalyscie i pewnie juz ktos na forum cytowal, ale ja dopiero to wyczytalam na ich stronie:

" Nie polecamy natomiast proponowanego przez producentów chust noszenia dziecka na plecach. Jest to pozycja ryzykowna ze względu na brak kontaktu z rodzicem. Dziecko nie pozostaje w zasięgu wzroku matki, nie ma możliwości być tulone czy głaskane. Może się też niekontrolowanie odchylić lub zakrztusić. Jako alternatywę dla tej pozycji polecamy wspomnianą wyżej pozycję przodem do świata."

No, super!

No, nawracają się jak nic - a jak w chuście niewygodnie to wisiadełko załatwi sprawę

Nieśmy kaganek oświaty i do womara i do infanta i nawet do babybjorna - tylko coś mi się wydaje, że jak ktoś sprzedaje fast-foody to mu raczej przemianowanie się na producenta zdrowej żywności nie grozi...

To się nazywa dysonans podecyzyjny (tak mnie forum rozwija) - przyznanie, że chusty są lepsze/zdrowsze niż wisiadła oznaczałoby, że poprzednia działalność była BE i należy się z niej całkowicie wycofać - no ale podejrzewam, że to za dobry interes. żeby się aż tak poświęcać...

Więc dołożono kolejny asortyment obok - i teraz nam się taki supermarket zrobił - na stoisku z warzywami jest kierunkowskaz do działu z chipsami...

Takie mam odczucia na chwilę obecną - nie oglądałam katalogu, jakoś nie śledzę nowinek u żadnego z producentów wisiadeł...
    Czekam na pozytywne opinie forumowiczek nt tych chust w dziale "Różne chusty i nosidła" - morepig może zamieścisz tam swoją? A zresztą idę szukać, może są już tam ich całe setki a jakimś cudem mi umknęły?
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 05-05-2010 o 22:52
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów