Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Witajcie :)

Domyślnie Witajcie :)

Na wstępie chciałabym się przywitać
    Dopiero zaczynam przygodę z chustami, a dokładniej z MT. Chusta dopiero zakupiona,jeszcze nie przyszła. Nigdy wcześniej nie miałam okazji zobaczyć z bliska jak to wygląda i co dla siebie wybrać,więc wybór padł trochę na oślep patrząc głównie na łatwość wiązania,wiek mojej córci ( 9 miesięcy ogromny bunt wózkowy i uwielbienie noszenia na rękach, które przy jej prawie 11kg zaczynają odmawiać posłuszeństwa) oraz jak mi się wydaje ogromne korzyści płynące dla dziecka. Niestety dopiero teraz trafiłam do Was na forum,a widzę że to istna skarbnica wiedzy ! W kolejnym moim temacie chętnie usłyszę obiektywne opinie na temat kupionej chusty, bo niestety wydaje mi się,że mógł paść lepszy wybór.
    Pozdrawiam serdecznie

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj To faktyczna skarbnica - czytaj ile wlezie i się zarażaj nie tylko chustami

Domyślnie

Dzięki, z pewnością będę ! coś czuję, że minęło nas 9 mies wspaniałych spacerów, ale na szczęście jeśli tylko córcia zaakceptuje nową formę, to nadrobimy z nawiązką. W końcu mamy dopiero wiosnę

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witaj! Noście się długo i szczęśliwie.Pytaj śmiało,zawsze ktoś odpowie. A co do chusty,to generalnie zawsze po zakupie jednej,okazuje się,że inna byłaby lepsza

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

Witaj miłego chustowania!
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Uprawnienia umieszczania postów