ech.... piekne nino!
wisienki
o rajiusiu Kitchen Aid w tle!!! moje marzenieee!!!
zrodlo: http://community.livejournal.com/cho...p/1175195.html
ech.... piekne nino!
wisienki
o rajiusiu Kitchen Aid w tle!!! moje marzenieee!!!
zrodlo: http://community.livejournal.com/cho...p/1175195.html
Najładniejsza jest dzidziulka z fałdkami![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Bardzo ładnie wyglądają obie, w sumie nie wiem która bardziej mi się podoba![]()
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
wisnie podobaja mi sie na ostatnim zdjeciu, tyl;ko ten wezeł mnie zmroził...
a nino to taka kawa z mlekiem i ecri? wygląda bardzo obiecująco i subtelnie
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
winienki nie podobaja mi sie WCALE, ale nino
czyli poczyniłam dobry wybór![]()
K. 2009M. 2012
ah no i te zachustowane fałdki, toz to rewelacja, mam sentyment, bo moja mała na piersi a tez ma takie fałdeczki na udach![]()
K. 2009M. 2012
Nino mają ciepły odcień beżu, taki złotawy
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Dla mnie wisienki
Taka zieleń dla mnie całkowicie akceptowalna jest
Nie mogę sie doczekać![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
wzór jest naprawdę piękny i misterny - te dwa odcienie różu...mniam![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Normalnie po tym jak mnie straszono oczo...nym pistacjowym koloremto teraz lejecie obficie miodem na moje serce
![]()
Nino ładneeewisienki w sumie też nie najgorsze, ale bym sobie nie kupiła... gdybym miała na nie
albo na jakiekolwiek...
![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
o rajusku, kitchen aid - tez choruje
no, to sie wypowiedzialam w temacie![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
to wracając do tematu, powzdycham sobie nad nino , eeeech, eeeech, piękne. Czuję, że moje ostatnio racjonalne podejście do posiadania kolejnej chusty znowu pada, eeech
Tez wzdycham do kitchen aid![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Wiśnie .. bleee.
Nino.. no może kiedyś..![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016