chyba macie racje i napisze do nich po świetach
chyba macie racje i napisze do nich po świetach
jestem taka zła że jeszcze raz podbije wątek i powiem że moglam mieć...
a tak mam chuste której nie da się użyć
masakra
i to jescze dostałam ją w prezencie![]()
Ostatnio edytowane przez jjuussttyynnaa ; 01-05-2010 o 22:40
a może jej nie pierz tylko połam - ponoś poprostu - testowa była noszona a nic nie zmiękcza jak noszenie i plecenie warkoczy. Jak nie pomoże to pisz do Bebelulu.
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
qrcze a mi tu dziwnie wątek zalatuje kryptoantyreklamą .
Jesli chusta jest mega sztywna to poprostu napisz do producenta z reklamacją .
Jest gdzieś wątek o tych nowych chustach bebelulu i dziewczyny tam piszą jak sprawa wygląda z tą chustą .Ja osobiście slyszałam ze jest fajna , cienka i miła .
Chyba tam podobnie sie tą chuste ocenia .
MOże ja wątek inaczej odebrałam ....ale mi strasznie zalatuje tutaj takim czymś ...dziwnym w twoich wypowiedziach .
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Hmmmm.....albo dziewczyna jeszcze jeszcze Lany w reku nówki nie miałaA firma uznana i ceniona od wielu lat!!!!! Najlepiej ja załamie chustawka albo hamak z niej zrobione.
I tez uwazam,ze jakos tak dziwnie jest ten temat rozwiniety przez autorke...hmmmm...
a ja mysle ze justyna sie po prostu wkurzyła bo kupiła (tzn dostała) chuste ktora miała byc milusia i fajna od poczatku, bo tak sa reklamowane te nowe bebelulu, a zamiast tego dostała sztywna dechę
i zgadzam sie z nią, skoro producentowi cos nie poszło przy produkcji to nie powinien tej chusty wypuszczac
edit: dopisze jeszcze ze pamietam jak justyna sie cieszyła na mysl o tej chuscie bo mąż jej zrobił niespodziankę...
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )