Po wielu przebojach, w tym również z tutejszym systemem rejestracji, dotarłam i do Was. Wszystkie znajome z początków działania forum gazetowego serdecznie pozdrawiam, wszystkie nieznajome witam. Będę wpadać.
Po wielu przebojach, w tym również z tutejszym systemem rejestracji, dotarłam i do Was. Wszystkie znajome z początków działania forum gazetowego serdecznie pozdrawiam, wszystkie nieznajome witam. Będę wpadać.
cześć![]()
witaj![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
witamy serdecznie![]()
kakot cieszę się że Cię widzę![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Witaj serdecznie![]()
![]()
![]()
Od razu się przyznaję, że po obejrzeniu Twojego bloga zaczęłam grzebać w ciuchlandzie w poszukiwaniu czegoś fajnego, czemu można by dać drugie życie. Fajna zabawa i jak wyobraźnia przy tym pracuje![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
witaj
mam nadzieje ze sie spotkamy, bo czytalam ze bedizesz w Waw/...
o ile niczego nie pomieszalam:/
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
cześćjestem pełna uznania dla drugich żyć jakie nadajesz
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Witaj Kakot!!!
Dla tych co nie mogą nawet tego wiedzieć dopiszę, że z Kakot i Dioneją zorganizowałyśmy pierwsze spotkanie chustowe w Warszawie, a może i w PolsceSpotkanie odbyło się 12.12.2006 roku w Blue City. Miało być nas wiecej, ale we trzy też było miło, może trochę nieśmiało, ale miło
Pamiętacie? Aż mi się łza zakręciła w oku.
Marta, mama Zosi, Ignasia, Tosi i Jasia. http://oppamama.blogspot.com
daaawne dziejepamiętam, a jakże. Przyszłam z 9-mies. Zosią w hamalu, i jak mnie Marta zawiązała w pięciometrowy kawał płótna, to już tego płótna nie odzyskała
![]()
cos mi swita - były zdjecia na szmacie ? jesli nie to mam wybujala wyobrazne a jesli tak to wklejcie linka zeby wszyscy uwierzyli ze TO SIE JEDNAK ZDARZYLO !!!!![]()
pozdrawiam wszystkie pionierki no i kakot witaj na chusty.info![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Hej! Miło, że dotarłaś i tutaj.